limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.152
Ja se više ne smijem javiti na ovu temu..Ja nikad nisam jela proso...
(I ne znam ni kako izgleda
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Pravila sam malopre paštetu sa tunjevinom, i kuvanim prosom. Odlično je ispala uz dodatak nekih začina, ali ono što me je najviše iznenadilo je to da se dobila struktura i ukus koji sam navikla da je u carnex paštetama. Pa da li je moguće da ni njih više ne prave od mesa i otpada nego od prosa. Mislim, ne bunim se ja, to je zdravije i bolje za nas, ali, nisam očekivala.

Ja se više ne smijem javiti na ovu temu..Ja nikad nisam jela proso...(I ne znam ni kako izgleda
)

) samo sto je za ljudsku upotrebu ocisceno od opne. 

МЖ добила похвалу хехеkakvu sam čorbu sa brokolijem skuvala, auuuuuu...
nema takve ni po najboljim restoranima garant![]()
Sve je pojedeno (prozdrano), sreca pa sam pravila samo pola mere. Diiiivan je, predivan (a ja cak i nisam neki ljubitelj sutlijasa), nikada vise necu kuvati onaj klasicni. Ja sam stavila malo manje secera nego sto je navedeno u originalnom receptu, ne volim da je preslatko.
Ko me ter'o da citam recepte sa ove temeSve je pojedeno (prozdrano), sreca pa sam pravila samo pola mere. Diiiivan je, predivan (a ja cak i nisam neki ljubitelj sutlijasa), nikada vise necu kuvati onaj klasicni. Ja sam stavila malo manje secera nego sto je navedeno u originalnom receptu, ne volim da je preslatko.
Hvala xella![]()
Pogledajte prilog 263117
Bravo! 
dinstana junetina s boranijom i pire
supica pre toga, cvekla uz
tako je machko, nishta bez salate <3

hahahaha
nego cika doco, sta ti kuvas danas![]()
))nista, pojeo sam dva sendvica, pola litre jogurta, bananu, 2 krushke, mandarine i to sve jedem u intervalima. onda poslije posla odo da se sabijem na treningu
pih...
))))