skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Jel`zna neko od vas sta je sa sweet cake? Meni ona bas hvali na ovoj temi i jedno je vreme bila jako aktivna ovde.... Mozda zadovoljna domacica zna ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znala sam da mi je poznato od nekud!
i ja kupujem njihov tost sa semenjem..odlican je!
Jeste.... ona je bas kacila svakodnevno lepe slicice tada ... i nasa bokica.. cudi me da je tako iznenada nestala....Ne znam, što je nestala, a tako je divne stvari pravila i lepe slike stavljala. Ja sam u jednom momentu posumnjala da se prenikovala u xella. Jer sad xella stavlja tako lepe slike lepih jela.
Ali vidim da ima i dalje nik sweet cake
na onaj recept: 3 šolje brašna, 2 šolje šećera, 2 šolje mleka???
tonus tost zene, zdrav i fantasticno ukusan![]()
nisam ga nikad koristila kao tost..samo svez..
mana mu je sto ne moze da traje dugo..
meni ovaj 5 min traje cele nedelje posto ne jedemo hleb..
e sad, cim toliko traje znaci da je pun aditiva![]()
u zamrzivacu moze stajati 3 meseca, izvadis kriske kada ti zatrebaju
tost im je pun zrnevlja, lep je i svez i tostiran, veoma je zdrav i hranjiv![]()
davaj recept ne bilo ti zapovedjeno![]()
...da li svi kuvate tu corbu od muskatne bundeve? zar ne moze od obicne? koja je razlika uopste medju tim bundevama?
moze obicna, ja od nje spremam.
jogurt umesto slatke pavlake?
Ne znam, što je nestala, a tako je divne stvari pravila i lepe slike stavljala. Ja sam u jednom momentu posumnjala da se prenikovala u xella. Jer sad xella stavlja tako lepe slike lepih jela.
Ali vidim da ima i dalje nik sweet cake
a kakav je to turski?
uh svidja mi se ideja s pudingom ali 15k secera
...uh Xella....super ti je sve ovo, bas ste lepo jeli, a koja je razlika izmedju truskog i naseg sutlijasa?