- Poruka
- 6.335
sta je to crno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je to crno?
Zadovoljna domacica:P.S. A šlag je ostatak, jer sam iscrtavala neke konture crne, i crvenim bojila knjigu koju drži štrumf. Pa neću valjda da bacim šlag koji mi je ostao?
da ti dam bobu
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku xella.
mi smo uz ribu popili flasu vina,bilo je dobrooooooo,nezaboravno.
xella,ne daju dusmanida ti dam bobu
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku xella.
![]()
malo da vadim zazubice onima koji vole morsku ribu. moj muzic danas kupio ribe......ali kakve.........ovo moram da podijelim sa vama.mi smo uz ribu popili flasu vina,bilo je dobrooooooo,nezaboravno.
![]()
![]()

)))Lunasa, stvarno imaš razloga da se ponosiš kolačem, kao i xella pogačom.
Ja upravo skuvala slatki kupus u paradajzu. Sad idem da ručam sa jagnjetinom od slave. Jel malo kasno za ručak, ali šta ću kad sam zaglavila po gradu.
Bila sam konačno u Univerexportu. Strašno, koliko su tamo neke stvari jeftinije. Npr. suvi kvasac C je 12 dinara kesica, a u Rodi je više od 16.
Pošto ja stalno pravim hleb u kućnoj pekari, dosta ga trošim, pa mi nije svejedno koliko plaćam.

Može u tu kućnu pekaru i običan kvasac, stavi se jedna trećina, a ako kupiš običan, sveži kvasac u pakovanju od pola kg, to ti dođe nekih 65 dinara. Meni stoji po dvadesetak dana u frižideru u dobro zatvorenoj kutiji i koristim ga bez problema. Mnogo je ekonomičnije.Lunasa, stvarno imaš razloga da se ponosiš kolačem, kao i xella pogačom.
Ja upravo skuvala slatki kupus u paradajzu. Sad idem da ručam sa jagnjetinom od slave. Jel malo kasno za ručak, ali šta ću kad sam zaglavila po gradu.
Bila sam konačno u Univerexportu. Strašno, koliko su tamo neke stvari jeftinije. Npr. suvi kvasac C je 12 dinara kesica, a u Rodi je više od 16.
Pošto ja stalno pravim hleb u kućnoj pekari, dosta ga trošim, pa mi nije svejedno koliko plaćam.
xella,ne daju dusmanida ti dam bobu
![]()

...evo dala sam joj ja za obe![]()
Ok, i sve ostalo je ispalo više nego famozno, ali ovim se najponosim!
Ja gu pravila, lično, s ovih deset prstiju)))
Pogledajte prilog 261455Pogledajte prilog 261456

Lunasa, stvarno imaš razloga da se ponosiš kolačem, kao i xella pogačom.

recept za hleb i projice, jel moze?![]()

)
je l moze neko iskusan u recepcijama jesnih gostiju da mi pomogne imam 2-3 pitanja
imam goste u nedelju,al za komplet rucak,nije specijalna prilika nego su nas zaduzili
za predjelo cu da pravim kejk od maslina i mimoza salatu
za jelo cu rolovano meso po ovom receptu
http://srbijanatanjiru.com/rolovano-meso/
mislima sam da napravim kupus salatu (to mogu ujutro,da ne budem stresirana vremenom) ali neki topli prilog?
ne bih da se ponavljaju previse sastojci
i naravno ne znam koji bih desert,ali to jos guglam
i mozda cu da se pravim vazna s nekom pogacom a mozda i ne