Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
aj pricaj... samo napravis obicne i tako peces , nikakav tajni dodatak u procesu ?
e da stvarno...daj recept za ćufte...sad se prave na zilion načina,al ja samo tebi verujem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj pricaj... samo napravis obicne i tako peces , nikakav tajni dodatak u procesu ?

)))))))))))))))e da stvarno...daj recept za ćufte...sad se prave na zilion načina,al ja samo tebi verujem...![]()

Mogla sam ja to i nasiroko sa sve sporetom na drva da ti opisem jer pamtim po slikama vizuelno .idi bre Ivo,evo već balavim...

BRez tajnog dodatka. Samo napravim kuglice, poređam na papir, pa u rernu. Budu fenomenalne.
CUFTEEEEE YEEEEEBRez tajnog dodatka. Samo napravim kuglice, poređam na papir, pa u rernu. Budu fenomenalne.

Mogla sam ja to i nasiroko sa sve sporetom na drva da ti opisem jer pamtim po slikama vizuelno .
koliko zvrka da skines , 'de da uturis tiganj a de ' serpu
al vec su poceli da me kotiraju kao matoru babu od 100 leta ... pa necem![]()

CUFTEEEEE YEEEEE
aj probacu .... sutra![]()
...šalim se...
pa el isto vako starinsko ko Iva?????
.............. onda ćemo ćufte u paradajz sosu za četvrtak i petak...![]()

BRez tajnog dodatka. Samo napravim kuglice, poređam na papir, pa u rernu. Budu fenomenalne.

Misliš recept. Ja imam to napisano, iasamo tako pravim. Evo ga:
ĆUFTE
1kg mešanog ml. mesa
4 jajeta
4 kašike prezle
2 glavice crnog luka sitno isečenog
2 - 3 čena belog luka
posoliti, pobiberiti
1 kašičica sode bikarbone
Najbolje je zamesiti uveče, a peći sutradan.

Misliš recept. Ja imam to napisano, iasamo tako pravim. Evo ga:
ĆUFTE
1kg mešanog ml. mesa
4 jajeta
4 kašike prezle
2 glavice crnog luka sitno isečenog
2 - 3 čena belog luka
posoliti, pobiberiti
1 kašičica sode bikarbone
Najbolje je zamesiti uveče, a peći sutradan.

To nisu cufte
U cufte neide luk .... luk ide u pljeke .... tu je razlika
Al probacu tvoj za rernu , luk daje socnost
Ako usmrdim kucu , nastradala si , juce sam prala zavese

u rernu?
ne przis u ulju?
pa to je sto puta bolje, ako moze..
Dobro. Ja ovo imam zapisano kao ćufte, ali neka su i pljeske, pravim ih u obliku ćufti. Imam i recept za pljeskavice od ćuretine. To kada koljemo ćurke, poskidamo meso od bataka i karabataka sa kostiju, napravimo more pljeskavica ili ćufti, zamrznem ih na poslužaonicima jednu po jednu, pa ih smrznute strpam u kese. Dođem s njive, izvadim koliko nam treba komaTa, poređam, otrebim krompir, supu imam u frižideru od neki dan, zakuvam rezance, napravim neku salatu i eto ručka za pola sata.