- Poruka
- 6.335
jami! samo krompir u foliju, klot?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opaaa, da se ne planiras zeniti
i koje je ovo jelo, prepoznaju se fusili

Protiv anemije,provereno,pomoglo sinu kad kojekakve tablete gvozdja sto je pio nisu pomogle ( inace ne voli dzigericugoje i mleko i šećera jedna od največih zabluda je da mleko ne goji
Danas pita sa sirom i dinstana džigerica. Inače, ispostavilo se da sam anemična, pa zato. Džigericu nikada nisam jela, ali našla sam neki Bokicin recept, pa se nadam da će biti ok. Ima i torte sa krštenja (za muža, naravno). Sličice posle.
![]()
)mislis pasa... psa .... morskog cukuajkula u marinadi
to je na danasnjem meniju
samo ja ne dodajem djumbir i brokoli
ostalo sve po receptu
obozavam da jedem ajkule
da li si ga drzala u mlijeku? volim to.
Konačno sam napravila musaku od patlidžana za sutra. Prva, a verovatno i poslednja ove sezone.
O, ja sam se na tu musaku naložila pre tri godine kad sam iz Grčke donela Grčki kuvar. Sve pravi originalni recepti. A pisala Grkinja koja ne zna dobro srpski, pa je baš zabavno i na momente smešno.
Kažu, to je prava musaka, a sve ostale su musaka od krompira, od ovog, od onog.
)))Да, сервирају се у земљаном суду јер се ту и пече, и то је једна порција, цела та доза мусаке. Не иде никакав кромпир у мусаку од патлиџана, али обилато иде качкаваљ и пармезан.
Сече се нормално на траке и похује, баш како се у Србији исто прави мусака, само без качкаваља
ТакоЏе, само без јаја, праве и сервирају пастицио, варијанту "сложенца" јер то би било оно што се ређа у редове, претпостављам да је то израз за то, уз м.месо , качкаваљ-тестенина-зачини-месо и горе топ. сир или качк.
ima li neko dobar, proveren recept za čokoladni mus?
znam da to nije teško napraviti, znam i da je ekstremno kalorično, ali je leeepooo...