gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
kinesko povrće sa trakicama pilećeg belog i malo paradajz sosa
pita bundevara
za sutra punjene paprike ( kuvane na plotni, ne zapečene u rerni)
Што се плазиш, па тако се то ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kinesko povrće sa trakicama pilećeg belog i malo paradajz sosa
pita bundevara
za sutra punjene paprike ( kuvane na plotni, ne zapečene u rerni)

A men recept baš zagolicao, mislila sam da pravim neki dan.Kako polupečene.A men recept baš zagolicao, mislila sam da pravim neki dan.

i ja ću, previše je pekla, trebala je na najnižu žicu da stavi
Joj smokvo, pa šta su dva sata??? Zamesiš, pa sedneš da forumašiš, razmesiš, pa sedneš da forumašiš, staviš da se peče, forumašiš. Ništa ne propustiš, a večera na stolu.

nije polupecena,divna je
pise da se pece pola sata,a moja se pekla 20 min.
po malo je gnjecava,al to je valjda zvog pavlake
eno moji mlackaju i hvale
al jos jednom dase bakcem dva sata oko toga tesko

ovo zadimljeno se bas onako uklapa u temu prosto mirise dovde i otvara apetitslika zadimljene tpezarije i kuhinje i polupecene,ali ipak podgorele pogace.lepo moj muz kaze,nemoj zeno,lepe su i zamrznute pogacice![]()
![]()

slika zadimljene tpezarije i kuhinje i polupecene,ali ipak podgorele pogace.lepo moj muz kaze,nemoj zeno,lepe su i zamrznute pogacice![]()

stoo su jeli, jeli su
ja mislim da ti je izgorela zato sto si je premazala zumancetom odozgo![]()
Za sutra sam isekla piletinu tj.ledja na sitne kockice, stavila u kesu za zamrzivac, dodala m.ulje i zacine, izmasirala i ostavila u frizider...
Бело месо, или белина, су заправо груди, тј крилни мишићи, тј напред су, не на леђима.....kako iseckas ledja na sitne kockice...predpostavljam da mislis na belo meso???
pa istina,nisam ja mnogo falila odavde![]()

....kako iseckas ledja na sitne kockice...predpostavljam da mislis na belo meso???
@xella napokomsad smem da kazem - pitu sa bundevom sam juce jela, pa me zelja za pitama prosla..
a ovaj gulas od dzige sanse nema da bih probala..
al su ti slikice lepe![]()
Ne staj mi na muku 
xella, gulaš super izgleda. Ako ne voliš džigu, probaj konjsko meso ako možeš. To je sigurno bolje za gvoždje, a nema holesterola kao iznutrice.
Nego, kupila sam spanać včrs, pa ću praviti sutra Што се плазиш, па тако се то ради.
Smoki, carice