- Poruka
- 6.335
riba u foliji! meni omiljen nacin spremanja. lako i brzo, a ukusno. nema nista pregorelo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je strudla, a ne ono pre deset dana sa tankom korom, kao pita ili rolat

Marinirala sam pečurke, ostalo pakovanje, nikako nisam uspela ništa od toga da napravim...
...
kako ih mariniras?
Не знам да упоредим, никад нисам користио тањирачу.
А како рибу печеш на роштиљу, у листу, форлији? Мени никад није испала да ваља, увек се растури.
bravo g.pajo. posten svet radia ja kasapin-mesar amater..koga je struc-profesionalni mesar stalno prekorevao sto ode u vojsku umesto kod njega u privatnu mesaru--zaklah prvu svinju jutros u 7.30-182 kg...drugu 10.10-187 kg..i dodjoh od tasta pre pola sata..samo sto se istusirah..znaci sve sredjeno..meso ispanglovano--pripremljeno za susenje..sto je bilo za mlevenje smleveno...istopljene 2 radije masti..al ne daju mi da budu cvarci..sutra pravim sprzu--ko zna sta je to...

У бре, прво сам помислио да је у питању насуво с маком, али сад видим да је штрудла.Ukusi su razliciti , svako pravi kako voli ili kako ispadne .
Licno , volim da ima vise maka nego testa ali kad me posluze , ne pravim pitanje , sve ode
@
Mislim da cu danas paprikas od telecih rebarca sa krompirom ali kasnije , tek sad doruckovali![]()
Bokica još uvek u bolnici, do kad će, zavisi od njenog momčine, kada malko ojača.stae s bokicom jel sad samo mleko i papice da ocekujemo![]()
сквик..
...mljac..
.............................istopljene 2 radije masti..al ne daju mi da budu cvarci..sutra pravim sprzu--ko zna sta je to...
.... a znam sta je sprza У бре, прво сам помислио да је у питању насуво с маком, али сад видим да је штрудла.
Иначе подржавам што више мака!

jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam