- Poruka
- 11.435
Blago tebi kad imaš takvo mišljenje, što bi ja volela da verujem da je bolja, a tek da je jeftinija...ne vidi svrhu spremanja zimnice, kad se moze kupiti gotova, koja je jeftinija, a pri tom i bolja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi kad imaš takvo mišljenje, što bi ja volela da verujem da je bolja, a tek da je jeftinija...ne vidi svrhu spremanja zimnice, kad se moze kupiti gotova, koja je jeftinija, a pri tom i bolja.

.................. na tanjirači.
Купиш парцелу, две земље, трактор, дрљачу, сејалицу и наравно трањирачу.jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam
pitacu tatu gde je on kupio svojujaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam
jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam
jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam
Коначно и најпосле!!!zar nema u prodavnicama poljuprivredne opreme..??

moj tata je stavlja na neki cetvtasti drzac iznad gasaА јел је натакнете на нешто или како тањирате? лол..сад ме занима техника.
Тањирача је у ств. исто што и вок.
А јел је натакнете на нешто или како тањирате? лол..сад ме занима техника.
А јел је натакнете на нешто или како тањирате? лол..сад ме занима техника.

Купиш парцелу, две земље, трактор, дрљачу, сејалицу и наравно трањирачу.
Скинеш, најбоље ивични тањир с тањираче, тако ће бити најмање штете и то ти је то.

pitacu tatu gde je on kupio svoju

OVO JE PRAAAVA INFORMACIJA
Август 22, 2011, 07:02:53 »
Ima kod Saleta u ZR. Kad podjes kod njega na bir pest, sa desne strane , mislim da je kod skretanja za cestereg ili srpsku crnju, na semaforu, kioskop sa kotlicima i tanjiracama i sacevima i raznim pomagalima za sado-mazo...vrlo povoljan po cenama. Pogotovu za SM...lanci i slicno...
ili
Ima na najlon pijaci u Novom Sadu, prohromska!
evo nesto sam nasao na netu. ako pomogne dobro je

Nema neg nesto bzvzar nema u prodavnicama poljuprivredne opreme..??
Ovo je vec fin rad
Ma ja sam cula da ima ljudi koji vec sve naprave bas na tom traktorskom i tako prodaju .... gde ja sad to da sklapam , nosim variocu itdMi zavarili 3 nogare, a ispod mini plinski gorionik ili drva, kako kad....

Joj, meni je grozozo tanjirača, sve se peče u istoj masti, sto puta pregori, samo roštilj, samo žica <3