gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Majce, nisam u toku ali sto ti brojis kalorije kad si sva sitna I tanucna
Sent from my C1505 using Forum mobile app
joj pa nisam baš tanušna više

došla sam do gornje granice, pa mi se pali alarm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majce, nisam u toku ali sto ti brojis kalorije kad si sva sitna I tanucna
Sent from my C1505 using Forum mobile app
osecam da opasno preterujesjoj pa nisam baš tanušna više
došla sam do gornje granice, pa mi se pali alarm
osecam da opasno preterujes![]()
Nista bas![]()
Gotove pihtije, prve ove zime
![]()
![]()
Hitno:
Koliko kesica cimeta idu u jednu meru medenjaka?
I treba mi savet, pomoć...
Smrzlo mi se maslinovo uljeMislim, pretvorilo se u čvrsto agregatno stanje. Ostalo u plakaru na terasi.
Sad sam ga unela unutra. Hoće li se otopiti ili će ostati takvo i može li da se koristi. Mislim, ne može da se korist jer ne mogu ga dohvatim kad ga ima pola flaše, ako se ne otopi pa da iscuri.
Ja u pihtije stavim samo biber u zrnu, beli luk i lovor, ne volim zelen, od njega mi pihtije imaju ukus na supu. Inace stavim delove od svinjske glave, obrijane naravnoDuuso, pihtije su ti baš lepe, mesnate.
Moja mama pravi kao deda od Divinog druga. Doduše, obrije uvo i isecka ga, ali bukvalno budu samo uši, repovi, hrskavice. I naravno da ih nikad nisam volela. A onda kad sam jela kod nekih drugarica sa butkicom, shvatila sam da to i ne mora da bude tako loše. Ja sam ih pravila jednom u životu, pa sam preterala sa zeleni. I nisu bile baš nešto. Znam ja da moraju uši, repovi, kožure da bi se upihtijalo, ali za jelo može i malo mesa.
Danas za ručak /večeru bio rižoto s lignjama i kaparima http://www.coolinarika.com/recept/rizoto-od-liganja-sa-kaparima/
Moja slika od ranije
[ATACH=CONFIG]313919[/ATTACH]
Ostavicu testo za medenjake preko noci u frizider,
Jer nisam stigla veceras da ih spremim.
Nece mu nista biti jel da?
(nisam ih spremala bas dugo, pa sam sve zaboravila... a cini mi se da sam.tako i radila)
Slanutak s kranjskim : )