Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Przim tursiju "obogacenu" lepom slaninicom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шљивар, Парадајз Шљивар...Jeste. Meni tetka salje taj izduzeni. Cvrsci je i sladji od ostalih vrsta.
jel imas tahini ili sama pravis pastu od susama?
otfikari mu glavu i rep za corbu,a ostalo u celo(valjda sad moze da stane?) stavi na kiseo kupusdakleM
imam sarana prilicno impozantnih raymera jedno 6 kg
sta sa njim
uslovi koji treba da budu ispunjeni
da ga isecem na kremenadle jer tolikog nemam u sta da ga stavim u celini celosti
da u recepis ya pripremu ne ide vino jer mi ono nacisto upropasti sve
Przim tursiju "obogacenu" lepom slaninicom![]()
da ga isecem na kremenadle jer tolikog nemam u sta da ga stavim u celini celosti
da u recepis ya pripremu ne ide vino jer mi ono nacisto upropasti sve
najtezi deo je iseci ga na ''kremenadle'' ... ako to uspes , usolis i poredjas na upijajuci papir da se iscedi voda i bude suvlji
pripremis mix - brasno , kukuruzni griz ( pola , pola ) i kasicicu aleve paprike , malo soli i to suvo izmesas
Umaces u taj mix sa svih strana i przis u vrelom dubljem ulju
temperaturu podesavas prema debljini ribe i okreces
meni je tako najlepsi al usmrdim celu kucu
Uz to krompir salata hladna sa tankim reznjevima crnog luka , sirce , ulje , biber , lorber ( sve zajedno i ako moze malo da odstoji da upije sve )
najtezi deo je iseci ga na ''kremenadle'' ... ako to uspes , usolis i poredjas na upijajuci papir da se iscedi voda i bude suvlji
pripremis mix - brasno , kukuruzni griz ( pola , pola ) i kasicicu aleve paprike , malo soli i to suvo izmesas
Umaces u taj mix sa svih strana i przis u vrelom dubljem ulju
temperaturu podesavas prema debljini ribe i okreces
meni je tako najlepsi al usmrdim celu kucu
Uz to krompir salata hladna sa tankim reznjevima crnog luka , sirce , ulje , biber , lorber ( sve zajedno i ako moze malo da odstoji da upije sve )
ja tako spremam ribu kad imam manju kolicinu i samo ya porodicu
ovo bi trajalo poprilicno
a planiram da pozovem jos nekoga a onda mi beyveye da pryim ribu dok su tu
a ladna riba nije riba
iygleda da yanovetam ali nije tako
ja tako spremam ribu kad imam manju kolicinu i samo ya porodicu
ovo bi trajalo poprilicno
a planiram da pozovem jos nekoga a onda mi beyveye da pryim ribu dok su tu
a ladna riba nije riba
iygleda da yanovetam ali nije tako
voda mi je krenula na usta...ovako moja mama pravi,uz to ja jedem i ajvar
zbog izbegavanja przenja u poslednje vreme jedem samo pecen u rerni,ali ovako je prava poslastica
jedan savet za milevu od mene
nemoj prebrzo da okreces ribu,mora dobro da se zapece donja strana da se ne bi raspadalo
eee ladna riba je divna riba ako se tako isprzena i ohladjena pospe sa puno crnog luka secenog na rebarca,crnog bibera u zrnu,lovora,limuna secenog na kolutove.sad ne mogu da se setim da li se stavlja sirce ili ne
tako odstoji pa se moze jesti danima
ima li neko provjeren recept za panakotu?
ima li neko proveren recept za spekulas keksice,ili neke slicne suve sa cimetom
ubise me deca svaki dan,jesi kupila pa jesi kupila![]()