- Poruka
- 11.448
Domaća, goveđa supa od juče, pa onda grice pečene na tanjirači, naravno, u masti, i krompir salata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gorka, čokoladno gorka jer ide mnogo kakaa a on svoje pravo "lice" pokaže tak nakon par dana, ima ukus čokolade za kuvanje, na primer
Mi smo ručali krompir u djuvečetu sa slaninicom zapečenom odgore, i turšiju. Imamo šapice i pitu sa kokosom, a za večeru ću praviti kupus kifle. Ovo su današnji kolači
:
Moji traže grašak za ručak, pa će to i da dobiju.
cureca supica, grasak, krompir salata
ај молим те бачи рецепт за купус кифле и сликицу

Nadam se da je grasak sa tvrdim noklama i bRez mesa ... ostalo ne priznajem![]()
ne bre. klot grasak i belo meso iz supe. deca bas lepo jela
i pravila onaj kolac u solji iz mikrotalasne ... malo modifikovan al super ispalo
i salata napravljena od Zelene salate i Praziluka! ај молим те бачи рецепт за купус кифле и сликицу

Imas sjajnu decu kad jedu SMB kuglice klot
Ja moram i ovde da se pohvalim da sam bila vrednai pravila onaj kolac u solji iz mikrotalasne ... malo modifikovan al super ispalo

pitam sina oćeš sutra da pravim pileće batake ili svinjski vrat-kaže daj svinju, stalno jedemo piliće, nići će nam krila
e, sad: ako dotični svinjski vrat stavim u kesu i dodam krompir i šargarepu i začine, hoće li to dobro da ispadne?
ima li neka cakica?
do sada sam uvek dinstala vrat, pa na kraju zapečem, ili na roštilju, a sad mi ovo sa kesom palo na pamet, ali ga ikad tako nisam spremala, pa pitam: ima li neka cakica?
nema cakice, samo otvoris kesu na kraju da se lepo zapece..
znala sam da ćeš ti da se javiš sa pravim savetom
znala sam da ćeš ti da se javiš sa pravim savetom
hvala
plašila sam se da nije možda tvrdo tako, a opet, sve što sam spremala u toj kesi bude baš mekano i sočno...
to mi je lepse od mesa..
a hleb domaći vruć, po mogućstvu od Sime iz Vojvode Stepe....