....ma nisi cini ti se
...sveze jedem ono sto se jede za salatu...voce takodje, i to je to....ostalu hranu kuvam, ne nesto previse dugo, ali smatram da tako treba, masnoce unosim jako, jako malo
tako da je to zanemarljiva kolicina...nikakve sokove ne pijem, sem ako ih sama iscedim, gazirano znaci u mojoj kuci ne postoji...cak ni kisela voda...
...slatkise ako jedem po nekad to su onda neki integralni, proveeni, ali retko...uglavnom je to crna cokolada...malo i recimo umesto slatkok grickam orahe, onoliko
koliko je to normalno, a to je po preporuci nutricionista, koliko moze da stane u saku...
....smatram da se hranim zdravo, meso koje jedem u ne nekim velikim kolicinama je ono sto su odhranili moji rodjaci za svoju upotrebu, ne kupujem u prodavnicama...
...i to bi bilo to...ne zelim da se opterecujem do te mere, ne zelim da se odreknem fine kuvane hrane, niti smatram da je potrebno toliko daleko ici, ali ko hoce, zelim
i smatra da je to prava stvar samo napred...ne volim da popujem nikome, pa ni da meni to neko drugi radi...postujem tudje odluke...