Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peceno meso, onda sam napravila sos, kroketi su kupovni i kupus salata.

002.jpg

Peceno meso, onda sam napravila sos, kroketi su kupovni i kupus salata.

Pogledajte prilog 259983

pa gde si ti,pitala sam te na predhodnos strani za musaku sa kupusom
meni je vec u rerni,onako proizvoljno pravljena
obarila sam kupus u slanoj vodi,sec na deblje trake
izdinstala sam luk,slaninu i kobasicu,na kraju dodala alevu papriku
u vatrostalnu red kupusa,pa slaninu,pa opet kupus,kad bude pred kraj planiram da je prelijem pavlakom ,pa zapecem?

Ja cula i videla. al nisam jela. ne jedem kupus

pristavila sam supu... pun lonac kojecega... bice super.. i za bebu i za nas...
pravicu i sos od pecuraka... sa kukuruzom... meni to dosta al sta cu mm uz to... on bez mesa nece ni da vidi rucak

pa gde si ti,pitala sam te na predhodnos strani za musaku sa kupusom
meni je vec u rerni,onako proizvoljno pravljena
obarila sam kupus u slanoj vodi,sec na deblje trake
izdinstala sam luk,slaninu i kobasicu,na kraju dodala alevu papriku
u vatrostalnu red kupusa,pa slaninu,pa opet kupus,kad bude pred kraj planiram da je prelijem pavlakom ,pa zapecem?

Izvini nisam ni videla. Sada je kasno, ali za sledeci put.
Kupus izdinstas na luku i sa vrlo malo vode ga skoro skuvas (da ispari skoro sva voda)
Meso izdinstas kao za obicnu musaku.
Ide samo jedan red kupusa, unutra meso i zavrsi se sa kupusom.
Slaninu i kobasice poslazem na pola pecenja i na kraju zalijem sa izmucenim jajima i mlekom, bez pavlake.

juce sam gledala dodji mi na veceru na prvoj..
otisla gdja u prodavnicu po namirnice i kaze prodavacici - dajte mi taj ceri i te gljivice :rotf: odmah mi se nije jelo to sto je imala nameru da sperma :D

нисам гледала синоћ ту емисију
а и ја кажем гљивице, па ме људи нешто чудно гледају :zcepanje: не знам шта им је :zcepanje:

Mmmm..to obozavam. Dala si mi ideju za neki od narednih dana.
Ne znam da li si probala stari hleb sa hrenom, to je fantasticno kao prilog uz kuvano meso i ne da je dobro!
Ovako izgleda otprilike, Pogledajte prilog 260030 to se malo ukuva sa puterom, supom, mlekom, zacin, biber i naravno - ren.

Nisam ... ali deluje interesantno ... podseca na jedno jelo kome sad ne mogu da se setim imena jer ga nikad nisam pravila ali bas od starog hleba , mleka , kajmaka ...

Aaa, mislim da je to cicvara, nisam sigurna.
A ovo je samo prilog kuvanom mesu, obicno ide i kuvani krompir, samo sto meni taj prilog zauzme 2/3 tanjira :)
Mislim da znam o cemu pricas ... jela sam to u Vrbasu jednom ... tada ... rekli mi kako se pravi i ja zaboravila ... samo sto su oni iscepkali i to kuvano meso unutra , pa sve zajedno .
Ako neko zna , bilo bi dobro da napise :)
Znam da mi se bas dopalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back