Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
има неко неку идеју за ручак?

јел може ово

ŠPIKOVANI SVINJSKI LAS KARE U BUNDEVI
43215_52_630x0.jpg

POTREBNO JE
1,5 kg svinjskog las karea (šnicle u komadu), 500 g bundeve, 30 g belog luka, 50 g kiselih krastavčića, 50 g šargarepe, 30 g slanine, 20 g ren sosa, so, biber, 500 g krompira

PRIPREMA
Izdubite meso nožem, napunite povrćem i slaninom, premažite senfom i renom. U dubokoj šerpi zapecite kare sa svih strana i nalivajte supom dok se meso dobro ne zapeče i udinsta. Bundevu isecite na kriške i skuvajte. Kad je meso skoro gotovo, bundevu grilujte i premažite medom i cimetom. Kare isecite na šnicle i prelijte njegovim sosom.

- - - - - - - - - -

Izgleda ukusno, valjda necu da zaboravim da probam ovih dana. Danas ne mogu, muz ima pasulj od juce a meni punim paprike sirom
Inace do pre godinu dana sam jela bundevu samo u slatkoj varijanti, prosle godine sam prvi put napravila corbu, ovde sam dobila recept , odlicna je, mora da je i ovo super

sprema se torta za gmazov rođendan...:zskace:
gotova je kora i pola fila...čekamo da se oladi...

Srecan mu rodjendan

ja ne volim pecenu bundevu,al obozavam corbu
ja danas prvi put krem corbu od celera i ......................................................:rida:
okruglo,svetlo zeleno iznutra belo i ima lisce.jede se u corbi i u salati?
e to sto ne mogu da se seti,seticu se posle,dodala sam i luka i sargarepe,pa cu posle da sunem i pavlake za kuvanje kad izmiksam povrce

ukusna je corba,stavila sam na kraju i cili i djumbir.povrce mi je skroz izmiksano,ali je corba puna nekih,kao noktica...
stalno to moram da vadim
jel to ima u kelerabi?
ovo je drugi put u zivotu da sam je kupila,prvi put je u corbi

има неко неку идеју за ручак?

јел може ово

ŠPIKOVANI SVINJSKI LAS KARE U BUNDEVI
43215_52_630x0.jpg

POTREBNO JE
1,5 kg svinjskog las karea (šnicle u komadu), 500 g bundeve, 30 g belog luka, 50 g kiselih krastavčića, 50 g šargarepe, 30 g slanine, 20 g ren sosa, so, biber, 500 g krompira

PRIPREMA
Izdubite meso nožem, napunite povrćem i slaninom, premažite senfom i renom. U dubokoj šerpi zapecite kare sa svih strana i nalivajte supom dok se meso dobro ne zapeče i udinsta. Bundevu isecite na kriške i skuvajte. Kad je meso skoro gotovo, bundevu grilujte i premažite medom i cimetom. Kare isecite na šnicle i prelijte njegovim sosom.

- - - - - - - - - -

Ufff kako dobro izgleda

- - - - - - - - - -

Danas imam dinstanu boraniju, a od mesa teletinu

ukusna je corba,stavila sam na kraju i cili i djumbir.povrce mi je skroz izmiksano,ali je corba puna nekih,kao noktica...
stalno to moram da vadim
jel to ima u kelerabi?
ovo je drugi put u zivotu da sam je kupila,prvi put je u corbi

Ima to keleraba, to su valjda te zilice tvrde si i ostaju, inace ostalo se i viljuskom lepo ispasira al dzaba...Ja sam je samo jednom stavila u corbu i nikad vise Sad nesto mislim mozda moze da se propusti kroz cetku?
Inace obozavam zivu , tako je samo i jedem , naseckam na kriskice i ceo dan zvacem

Ćao,evo jedan brz i ne skup kolačić koji je mmmm....nnnn:)
dzemi-lady-d7bf9ae60569da218f2758fa914b3230_header.jpg

Džemi lady

Potrebno je:

100 g šećera
60 g šećera u prahu
125 ml ulja
60-100 g Džema po izboru..
90 g Pšeničnog oštrog brašna tip 400
90 g Pšeničnog glatkog/mekog/ brašna tip 550
prašak za pecivo
na vrh kašičice sode bikarbone
45 g kakaa
200 ml jogurta
40 ml mleka
1 vanil šećer

Za glazuru:
25 g maslaca
50 g čokolade
3 kašićice slatke pavlake

Izmešajte šećer, šećer u prahu, ulje i džem.Pomešajte brašna, dodajte prašak za pecivo, sodu bikarbonu, vanili šećer i kakao.U smesu od brašna umešajte smesu od džema i ulja, a zatim i jogurt koji ste izmešali s mlekom.Sve dobro promešajte i izlijte u namašćen duguljasti kalup (26×12 cm).Kolač pecite u pećnici zagrejanoj na 180°C oko 40 minuta.Na laganoj vatri otopite maslac, čokoladu i pavlaku, pa ovom glazurom prelite još vruć kolač.
Tako je sočan,ohladjen poručkajte!:)

mmm bas lepo deluje, volim te socne coko patispanje :D
jesi pravila?

- - - - - - - - - -

ja sam menjo na kvarcnoj grejac kapiram da se odsrafi sve i lako zameni sacu vidim bas jel ima na youtubu tutorial:lol:

jeste dzordzi sad ce da menja sama grejac a ne razume se...sad i ti ko mali jovica :lol:
nije kvantna fizika al nije ni za igranje, uvek se nadje neki komsija, prijatelj koji zna to...fora je samo pogoditi model grejaca

Ima to keleraba, to su valjda te zilice tvrde si i ostaju, inace ostalo se i viljuskom lepo ispasira al dzaba...Ja sam je samo jednom stavila u corbu i nikad vise Sad nesto mislim mozda moze da se propusti kroz cetku?
Inace obozavam zivu , tako je samo i jedem , naseckam na kriskice i ceo dan zvacem

znaci ipak je do kelerabe
ostavila sam pola da je stavim u salatu sa sargarepom i celerom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back