proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
бундеве су хит ових дана 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

има неко неку идеју за ручак?
јел може ово
ŠPIKOVANI SVINJSKI LAS KARE U BUNDEVI
![]()
POTREBNO JE
1,5 kg svinjskog las karea (šnicle u komadu), 500 g bundeve, 30 g belog luka, 50 g kiselih krastavčića, 50 g šargarepe, 30 g slanine, 20 g ren sosa, so, biber, 500 g krompira
PRIPREMA
Izdubite meso nožem, napunite povrćem i slaninom, premažite senfom i renom. U dubokoj šerpi zapecite kare sa svih strana i nalivajte supom dok se meso dobro ne zapeče i udinsta. Bundevu isecite na kriške i skuvajte. Kad je meso skoro gotovo, bundevu grilujte i premažite medom i cimetom. Kare isecite na šnicle i prelijte njegovim sosom.
- - - - - - - - - -
sprema se torta za gmazov rođendan...
gotova je kora i pola fila...čekamo da se oladi...

da bre
kad sam bila mala,govorila sam kerelaba
i stalno sam ponavljala da ne volim nista na k (kelj,keleraba,karfiol...)
kad sam napunila 18.promenila sam misljenje,to za K![]()

Secas se reklame za kafu?
"K. Nesto si htela?"![]()

има неко неку идеју за ручак?
јел може ово
ŠPIKOVANI SVINJSKI LAS KARE U BUNDEVI
![]()
POTREBNO JE
1,5 kg svinjskog las karea (šnicle u komadu), 500 g bundeve, 30 g belog luka, 50 g kiselih krastavčića, 50 g šargarepe, 30 g slanine, 20 g ren sosa, so, biber, 500 g krompira
PRIPREMA
Izdubite meso nožem, napunite povrćem i slaninom, premažite senfom i renom. U dubokoj šerpi zapecite kare sa svih strana i nalivajte supom dok se meso dobro ne zapeče i udinsta. Bundevu isecite na kriške i skuvajte. Kad je meso skoro gotovo, bundevu grilujte i premažite medom i cimetom. Kare isecite na šnicle i prelijte njegovim sosom.
- - - - - - - - - -
ukusna je corba,stavila sam na kraju i cili i djumbir.povrce mi je skroz izmiksano,ali je corba puna nekih,kao noktica...
stalno to moram da vadim
jel to ima u kelerabi?
ovo je drugi put u zivotu da sam je kupila,prvi put je u corbi

Zeza me rerna. Od dole pece jace, gore slabije. A stavila sam na najvise sine.

ja sam menjo na kvarcnoj grejac kapiram da se odsrafi sve i lako zameni sacu vidim bas jel ima na youtubu tutorial![]()

Ima to keleraba, to su valjda te zilice tvrde si i ostaju, inace ostalo se i viljuskom lepo ispasira al dzaba...Ja sam je samo jednom stavila u corbu i nikad vise Sad nesto mislim mozda moze da se propusti kroz cetku?
Inace obozavam zivu , tako je samo i jedem , naseckam na kriskice i ceo dan zvacem