Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
lele cicak,moramo li mi svaki put da znamo kad ti vodis ljubav?
Nece tu biti ni v od ljubavi, samo puki sex.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lele cicak,moramo li mi svaki put da znamo kad ti vodis ljubav?

Nece tu biti ni v od ljubavi, samo puki sex.

).... elem, masa za njih i treba da je gusca nego za obicne, da se ne uplasite.... inace bi se razlilo na sve strane....
).... elem, masa za njih i treba da je gusca nego za obicne, da se ne uplasite.... inace bi se razlilo na sve strane....
Mene te palacinke uopste ne privlace.
A obozavam redovne palacinke... samo ih ne pecem jer ih onda jedem kao manijak,
Slane, sa sunkom, sa sirom, pica...
slatke, sa eurokremom, sa dzemom, sa secerom, sa neskvikom...
Jao sto me terate da pecem palacinke... aaaaaao

..deci..
 ..deci..  

ma salim se brebogme ove se pojele i svidele se svima, pa i meni a bila sam skepticna, pravicu opet.... veceras imali goste i oni jeli, nemaaaa vise....
smoki, ove nisu ko slatki hleb....

))
))moaj baka je to zvala prevrte
misim isto ko palacinke, al debele pa ne moras da peces 50, nego deset i to je to..))

bogme ove se pojele i svidele se svima, pa i meni a bila sam skepticna, pravicu opet.... veceras imali goste i oni jeli, nemaaaa vise....
smoki, ove nisu ko slatki hleb....

MM ih pravi sa pavlakom i budu vazdušaste, fine, ali i ja isto glasam za obične
@tema: paradajz čorbica, belo pileće, pirinač, krastavci i tartar sos.
Dezert: Josifov kolač, koji je neko postavljao ovde na temi i ja mu/joj se ovom prilikom toplo zahvaljujem.
Botox mojne se ljutis, verujem da su bile fenomenalno izgledaju super.
samo kazem da sam ih jela u USA znam sta su. ALi verujem da su tvoje bile bolje
- - - - - - - - - -
sta je Josifov kolac?
sta je Josifov kolac?
 , a evo ga:
, a evo ga:
americke palacinke
pomesati oko 130 grama brasna s kasikom praska za pecivo, pola kasike soli i dve kasike secera (moze i vanilin po zelji), zatim u to umesati mokre sastojke (jedno jaje sa oko 130 ml mleka i dve kasike otopljenog maslaca)
prziti u vrelom tiganju , uspete malo, dve-tri palacinke u tiganj i prevrnete ih kad se dole ispeku a od gore pocnu da dobijaju rupice i mehurice (al ga objasnih).... elem, masa za njih i treba da je gusca nego za obicne, da se ne uplasite.... inace bi se razlilo na sve strane....
ja sam ih sluzila prelivene s kombinacijom meda, brusnica i kardamoma....

)))
)))