Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to je samo moj rucak,njima se przi i to svakom posebno,mladji je jeo girice,muz je iskocio sa posla i jeo przene stapice,a ceka se maturant da se izjasni sta ce
a evo i moje ikebane iz rerne
Размажено то...бре!

A šta fali tom ručku ? Meni to baš dobar ručak.
Kod nas danas testo sa pečurkama, pokojom školjkicom i mladim lukom...posnim sirom, i to je to.
I...pravila sam neku posnu tortu. Kora od medenog srca, prelivena rumom, pa jedan fil od slatke pavlake i banana, a drugi od slatke pavlake i malina, pa preko komadići žele bombona i čokolada. To nije za danas, biće gostiju za vikend.

a meni rekli da recept nije postan ako ima alkohola u njemu, npr ovaj rum u kori.... kao ne sme alkohol u toku posta

mnogo lepo izgleda
al ne verujem da bi mi se ukus dopao
sigurno ima jak ukus ribe

:) kako mislis da riba ima jak ukus ribe
ja bih svaki dan jela ribu
pre neki dan sam pravila slican rucak za mene i moje matorce,samo sam umesto ribe,stavila lignje,koje sam sama morala da cistim,jer nisam gledala sta kupujem
bilo je tako :( da sam te noci sanjala kako pred nekom publikom cistim veliku lignju koju sam prvo pomazila,a onda je zakovrnula....

- - - - - - - - - -

a meni rekli da recept nije postan ako ima alkohola u njemu, npr ovaj rum u kori.... kao ne sme alkohol u toku posta

moja mama ne pije vino jedino kad je dan na vodi,ostalim danima uvek za rucak

:) kako mislis da riba ima jak ukus ribe
ja bih svaki dan jela ribu
pre neki dan sam pravila slican rucak za mene i moje matorce,samo sam umesto ribe,stavila lignje,koje sam sama morala da cistim,jer nisam gledala sta kupujem
bilo je tako :( da sam te noci sanjala kako pred nekom publikom cistim veliku lignju koju sam prvo pomazila,a onda je zakovrnula....

- - - - - - - - - -

moja mama ne pije vino jedino kad je dan na vodi,ostalim danima uvek za rucak

meni je u stvari problem sve sto ima zivotinjski ukus..problem mi je meso..jaje

ne mogu krvavi biftek, ne mogu ribu koja ima intenzivan miris - losos, skusa..sardine retko..najlakse mogu da je svarim kad je kao minonova riba od pre neki dan
ja u stvari ne volim meso

ne mogu krvavi biftek, ne mogu ribu koja ima intenzivan miris - losos, skusa..sardine retko..najlakse mogu da je svarim kad je kao minonova riba od pre neki dan
Комбинујеш то с јаким укусима поврћа.
Бели и црни лук, љуте паприке, ротква(не ротквица, она је за бебе), рен...

Комбинујеш то с јаким укусима поврћа.
Бели и црни лук, љуте паприке, ротква(не ротквица, она је за бебе), рен...

pa da se posle ne ljubim :ljutka:

losos, skusa- OBOZAVAM
al najvolem sabljarku i jeza :aha:

kupila sam ono citrusno voce malo sto se jede 3 na dan, i sada se ne mogu setiti kako se zove :malav:

jel ono sto je kao ceri paradajz, a ima ukus narandze i mandarine..narandzaste boje?

kumqauat?

kumquat-e58af0396b914610-1.jpg

Poslednja izmena:

pre par godina sam u maju bila na jazu na ronjenju
kad se ide prema kotoru, postoji neki rasadnik veliki
svratim tu i pre povratka za beograd kupim velike saksije sa rascvetalom narandzom, limunom i kumquatom
kumquat je imao plodove na sebi
ne mogu da ti opisem miris koji se sirio po autu
ne mogu ni da ti opisem kako sam te tri saksije spakovala pozadi
na granici se carinik ogrebao o plod ;)
cela kuca mi je te godine mirisala nenormalno
nema niceg lepseg od mirisa narandzinog cveta i jasmina
da, kupila sam i rascvetali rasad jasmina :aha:

ja krvav biftek redovno jedem, a losos, skusa, pastrmka, generalno sve plave ribe i divljac su mi omiljene, bas zbog tog jakog ukusa i mirisa....bela riba mi je...mek, ko da je nisam ni pojela :sad2: generalno ne volim bljutavu hranu ili hranu sa malo ukusa, zacine kao pojacivace ukusa obozavam. beli lukac i timijan najvise, pa zatim ruzmarin, bosiljak i redom, sto domaci sto sa raznih delova sveta, sve ja to probam i kombinujem :zaljubljena:

ja krvav biftek redovno jedem, a losos, skusa, pastrmka, generalno sve plave ribe i divljac su mi omiljene, bas zbog tog jakog ukusa i mirisa....bela riba mi je...mek, ko da je nisam ni pojela :sad2: generalno ne volim bljutavu hranu ili hranu sa malo ukusa, zacine kao pojacivace ukusa obozavam. beli lukac i timijan najvise, pa zatim ruzmarin, bosiljak i redom, sto domaci sto sa raznih delova sveta, sve ja to probam i kombinujem :zaljubljena:

ja definitivno volim povrce, mleko i sireve
i zbog toga sam nahebala

ja sam jeo sushenog medjeda, nije losh :)))))))))
jadan medved :sad2: ali njih kolko ja znam u skandinaviji love i cuvaju u zamrzivacu,ono samo otvoris kad ono iznenadjenje, ne mos izjesti do sledece zime :zper: gadljivi da ne otvaraju.
ja jela macku i ono, bolje da nisam nisam, to bwe belo meso nikakav ukus nema,a kosti na sve strane :neutral: a jela sam i morske jezeve i meduze, jezevi se jedu svezi tek izronjeni uz malo leba i eventualno soli i supew su. a meduze sam jela na kineski nacin i isto bilo dobro
a medveda mislim da ne bih jela, ni kita ni delfina....to mi nekako...ne znam...previse slicni ljudima :neutral: mada kad zamirise i zakrci stomak... :sad2:

ja sam jeo sushenog medjeda, nije losh :)))))))))

pojeo si medveda debeli :rida:

jadan medved :sad2: ali njih kolko ja znam u skandinaviji love i cuvaju u zamrzivacu,ono samo otvoris kad ono iznenadjenje, ne mos izjesti do sledece zime :zper: gadljivi da ne otvaraju.
ja jela macku i ono, bolje da nisam nisam, to bwe belo meso nikakav ukus nema,a kosti na sve strane :neutral: a jela sam i morske jezeve i meduze, jezevi se jedu svezi tek izronjeni uz malo leba i eventualno soli i supew su. a meduze sam jela na kineski nacin i isto bilo dobro
a medveda mislim da ne bih jela, ni kita ni delfina....to mi nekako...ne znam...previse slicni ljudima :neutral: mada kad zamirise i zakrci stomak... :sad2:

:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back