gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
ja jos razmisljam sta cu , hm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jesam videla sambokice,super izgleda kolac,al ja sam zamislila da ces kombinovati suve sljive i cokoladu.sad mi se tako nesto jede
a sad sam jela pitu od jabuka
nego jesi li videla na predhodnoj strani za buregdzinicu?
nema bolje na svetu

..danas pilav i neka salatica uz to....

u medjuvremenu grickali voće, imaju lepo groždje, šljive, maline, jabuke... divota. Imaju i jagode, trešnje, višnje, breskve ali to je prošlo.
pa stavila malu sliku jer sam pre isto vec kacila punjene paprikeBokice, jel može recept za taj kolač. A interesantno kako si punjene paprike stavila malu sliku, a kolač veliku.
Meni deluje zanimljiv ovaj za kolač sa šjivama: http://www.gastronomija.info/index.php?sta=recept&poc=30&no=5029&ime=Kolac od sljiva
To je sajt mog druga i njegove žene, da ih malo reklamiram.
Danas sam pekla paprike sa majkom, tetkom i tečom i bilo mi je baš prijatno. Nije bila neka preterana količina (25 kg + patlidžan), malo smo duže pekli, ali smo začas oljuštili. Sutra ona ide da melje i pravi ajvir, pindžur, šta god, nisam im potrebna.
Za ručak naručili roštilj,u medjuvremenu grickali voće, imaju lepo groždje, šljive, maline, jabuke... divota. Imaju i jagode, trešnje, višnje, breskve ali to je prošlo.
Baš sam provela divan dan.![]()

Hvala, Bokice, nije komplikovano, takve kolače volim. A kako pripremiš šljive? Šta im radiš? Samo izvadiš košticu, ili ljuštiš kožicu, seckaš? I koliko šljiva? Otpirlike!?

- pretpostavljam da to tako može? Mislim sveže? Ima ih seckanih u Frikomovim mešavinama, pa što ne bi?

Kinder milk snite
![]()
Kinder milk snite
![]()