Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja išla da vidim jednog bebca, pa pravila tortu. Kinder. Ovo je ono što je ostalo od nje. :D

e0skqu.jpg

marinirani cureci file bacila u mix prezle, parmezan,kari,susam i pravac rerna..
obareni jasmin pirinac pomesala sa secercem na malo ulja..
salata..
bistra juneca supa sa ribicem i sargarepom (bez rezanaca i knedli)..
i od mene dosta..

marinirani cureci file bacila u mix prezle, parmezan,kari,susam i pravac rerna..
obareni jasmin pirinac pomesala sa secercem na malo ulja..
salata..
bistra juneca supa sa ribicem i sargarepom (bez rezanaca i knedli)..
i od mene dosta..

Ovo i mi volimo,ponekad prvo proprzim luk,dodam secerac i posle rizu.

Danas:curece cufte,varivo od krompira i salata.
Planiram da pecem ili hleb ili strudlu sa makom,jos ne znam da li ce biti ista od toga.Najradije bih se suncala u drustvu knjige.

ti vise nisi kod nas :malav:
imaju ga privatne radnje..moguce da i dole mozes da ga nadjes u istim takvim radnjicama..
one male na 20m2 koje imaju i od ptice mleko..

..pa sad znaci vec ste me se odrekli...ja vas nisam, samo se neke okolnosti dovele do toga,
ne bas mojom voljom, al' ajde :(((
..potrazicu, nisam ni pomislila da ga ima i tu i ovde.....odlican je...

Danas meso koje je ostalo od jučerašnjeg roštiljanja na vikendici.
Ionako žmuž večeras ima neki poslovni "banket", pa će doći kući ko zna kad...
Htela sam svašta da spremam za sutra, ali se naaaaravno nisam setila ništa od mesa da izvadim da se odledi....Važno da sam do besvesti pakovala papriku u zamrzivač s takvom pažnjom, kao da su svilene čarape u pitanju,a sve drugo zaboravila.Eh, šta ti je ljubav sa novim zamrzivačem...
Pa sam tako zaboravila da ostavim i jedno pakovanje paprika koje su uz kupljene pečurke i lisnato testo, večeras trebale da budu ona divna pita čiji smo recept ovde dobile pre par strana...
Najgora sam od sve dece.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back