dive
Legenda
- Poruka
- 61.257
samo da ambiciozno izjavim za televizor da veceras planiram da napravim burek,isekla sam super recept iz novina
(ne ,necu sama razvlaciti kore)

dok ne zalegnes pored jufke, ne racuna se u rucni rad..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da ambiciozno izjavim za televizor da veceras planiram da napravim burek,isekla sam super recept iz novina
(ne ,necu sama razvlaciti kore)

to smokvo mora ili ovako ili se ne zove burek

dive bre, tebe ko da placaju da reklamiras ovaj linkto smokvo mora ili ovako ili se ne zove burek

tamo kod mene na detoshu kod rumenacke ambulante najbolji burek ikadabice da ce deca dobiti po 100 dindzi i ajd u pekaru![]()

tamo kod mene na detoshu kod rumenacke ambulante najbolji burek ikada
sta se mucis![]()

?

ma ja se zezam samo za link koji sam postavila..malo mi .......
za mene je i dalje razvijanje jufke na ovakav nacin umetnost..i jos se nisam usudila da probam..moram jos teoretski da studiram..pa tek onda..
koliko vidim, vrlo bitna stavka je brasno koje se na svaku jufkicu baca dok se razvlaci..i otopljeni puter ili svinjska mast kojom se (za burek) svaka jufka doooooooobro premaze..
)
Ja ne mogu da vidim link koji je postavila dive, ali kada promenim komp, i vidim, reći ću vam kako ja radim. Ja umem da razvijam kore za pite, ali ja sve više volim sa kupovnim korama. Tako da stvarno retko razvlačim testo.
Danas sam kuvala musaku sa ćurećim mesom. Klali smo pre neki dan tovne ćurke, i uopšte ne znam zašto ih tovimo, kada od njih volimo samo belo meso. Zato sam ja danas batak i karabatak skinula sa kostiju, samlela u secku, i napravila musaku. Inače, ako ispečem meso, niko neće ni da ga pogleda.
domacice,pa curka na podvarku,pa cureca supa,o gde ce ti dusa bre

jadne curke
sad mi je pred ocima onaj tvoj cureci vrat iz supe![]()

A stvarno nemam vremena, u stvari ja ni ne kuvam, sem kada mi sveki nije kod kuće kao danas, tako da nema šanse da kuvam posebno...ovo ko da je čičak pisaoA stvarno nemam vremena, u stvari ja ni ne kuvam, sem kada mi sveki nije kod kuće kao danas