baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ne znam, meni povrće "kvari" pizzu, sem pečuraka i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes da ga sitnije iseckas,ne bas preterano sitno pa pomesas sa raznim povrcem za salatuPrvi put sam danas kupila onaj celer u drškama. Probala da ga grickam, pa i nije baš nešto...šta da radim sa njim, jel mogu da ga skuvam u supi ?
da se ne lazemo,pica sa ljutim kobajama,slaninom i ekstra sirom je zakon
al ne moze da se jede bas cesto

Prvi put sam danas kupila onaj celer u drškama. Probala da ga grickam, pa i nije baš nešto...šta da radim sa njim, jel mogu da ga skuvam u supi ?
a ostalo mi je jos samo dva dana da izvetrimzato moze sa povrcem..i lukom |
ako nema belog tu je crni..
to je detoxi
izvini smokvo, bilo jace od mene![]()

Prvi put sam danas kupila onaj celer u drškama. Probala da ga grickam, pa i nije baš nešto...šta da radim sa njim, jel mogu da ga skuvam u supi ?
joj meni je isto taj celer sa drskom bljak..
mnogo mi je lepsi onaj pravi celer..
Ček, ček koji čas sam propustila, s drškom, bez, ja znam onaj što ide u supu, kako bi rekla ko rotkva oblika..pa to je isto,samo sto ti kupis ociscen od listova i stabljiki,tj kad su mu stabljike kratke.kad su dugacke,one su hrskave i socne,u kanadi se koriste sa dipovanje(sto bi rekla moja sestra),tj umakanje u raznorazne sosoveČek, ček koji čas sam propustila, s drškom, bez, ja znam onaj što ide u supu, kako bi rekla ko rotkva oblika..
Ček, ček koji čas sam propustila, s drškom, bez, ja znam onaj što ide u supu, kako bi rekla ko rotkva oblika..

pa to je isto,samo sto ti kupis ociscen od listova i stabljiki,tj kad su mu stabljike kratke.kad su dugacke,one su hrskave i socne,u kanadi se koriste sa dipovanje(sto bi rekla moja sestra),tj umakanje u raznorazne sosove
uh ja mnogo vise volim taj celer nego onaj obicni...nikad mi se nije svidela supa gde se previse oseca celer, i mislila sam da ga ne volim dok nisam jednom prilikom probala taj duguljasti...i taj mi je super, a ja ga uglavnom stavljam u salate...kad ga jedes samog ima prejak ukus, ali ako je u kombinaciji sa necim meni bude bas superPrvi put sam danas kupila onaj celer u drškama. Probala da ga grickam, pa i nije baš nešto...šta da radim sa njim, jel mogu da ga skuvam u supi ?

ne znam, meni povrće "kvari" pizzu, sem pečuraka i to je to![]()
a pa ti si onda gastronomski neobavestena
Pogledajte prilog 232333
po meni , nisi nista propustila..naprotiv..
a pa ti si onda gastronomski neobavestena
Pogledajte prilog 232333

Целер ребраш.a pa ti si onda gastronomski neobavestena
Pogledajte prilog 232333
Meni se taj ne dopada. Ali "običan" celer mi je njami. Posebno u "vitaminskoj bombi" (salata od celera, cvekle, šargarepe i oraha).
mnogo volem celer, koren