mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
zvanično ste mi zgadili pečurke 
a ja ih BAŠ volim...

a ja ih BAŠ volim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stavila sam prebranac da se kuva! Žene sa čim vi njega pravite? Meni je on dovoljan sam, a ovi moji stalno pitaju za još i neko meso. A meni nikakvo ne ide.
I umesila sam garlic knots![]()
Biće onda kobasice. Ali ćerka ne voli kobasice... e, ona nek jede samo pasulj, kao i ja. Hvala za sugestije.

sve mi je pokvarila,al ima ovo da pojedem
Stavila sam prebranac da se kuva! Žene sa čim vi njega pravite? Meni je on dovoljan sam, a ovi moji stalno pitaju za još i neko meso. A meni nikakvo ne ide.
I umesila sam garlic knots![]()

Njoj možeš ispeći viršle, deca to uglavnom voleBiće onda kobasice. Ali ćerka ne voli kobasice... e, ona nek jede samo pasulj, kao i ja. Hvala za sugestije.
izrendala zivu cveklu,celer,sargarepu,jabuku i kupus,u to dodala seckani praziluk,zacinila sa maslinovim i limunom
sto je gadna ta cvekla,uzas...sve mi je pokvarila,al ima ovo da pojedem
za rucak pored salate krompir i lignja u rerni.
jedna lignja,jedan krompir
jer ovo niko ne jede osim mene

obozavam salatu od cvekle: cvekla, sargarepa, celer, jabuka+ med ili pavlaka![]()
mislis da stavim malo meda u ovo?
bas je onako,ko da jedem zemlju
..e bas tako, i meni je sveza cvekla kao zemlja zato samo kuvanu jedem.....
sveza je zdrava i fantasticno hrska
hrskavo i socno
ja volim slican mix - cvekla, sargarepa, rotkva,praziluk, zelena salata, radic, rukola i svez spanac..
na kraju u to ubacim secerac i prelijem dresingom od kasike meda (velike), morska so, maslinovo ulje i balzamikum.
vrh!
....ooooo...pa tako sasvim drugacije zvuci i "mirise"....verovatno se izgubi onaj zemljani ukus cvekle??

odoh da spremam pilav od cureceg filea..
pre nego sto otisla na adu, ubacila file da se skuva..
sad cu da na izdinstan luk ubacim sargarepu i curetinu da se proprze..onda cu da ubacim pirinac i sve da zalijem curecom supom..
od zacina morska so, biber i kari..malo na ringli, pa pravac rerna..
a ja slobodna..

sveza je zdrava i fantasticno hrska
hrskavo i socno
.. glavobolja i povraćanje, pa u krug... Juče je bio jedini dan da su oboje išli u vrtić, do juče je ćerka bila bolesna
i ne znam šta sutra da radim sa njim, prošli put je bio na pirinču, odličan... moram nešto dobro da smislim do sutra