Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ok je. Nas ima sedmoro koji volimo slatko. Neki nisu debeli, a neki jesmo. :rumenka: I moji muški se sada kartaju i pitaju jel' ima nešto slatko. I sada jedu najlepše želje. :think:

xaxa
definitivno imaju pantljicaru ko i ovaj moj...
al meni to smeta nekada, u stvari smeta mi uglavnom, sto nema meru kad je hrana u pitanju
on je stvarno ko grana mrsav ali msm, odrasato covek koji moze pojesti sam tepsiju kolaca, to mi je onako malo...
sta ja znam
meni je slatkis da se zasladim a ne da utolim glad, on to ne konta
:deda:

xaxa
al meni to smeta nekada, u stvari smeta mi uglavnom, sto nema meru kad je hrana u pitanju
on je stvarno ko grana mrsav ali msm, odrasato covek koji moze pojesti sam tepsiju kolaca, to mi je onako malo...
sta ja znam

Kao da si opisala mog tatu. Čitav život ima istu liniju. Idealnu. Ali što može pojesti, pa to je strašno... i ajde slano, ručak i to... ali nekad sam pojede tepsiju oblandi... :eek:
Ili npr.500g napolitanki... samo ubacuje, ko u rupu...:mrgreen:

Kao da si opisala mog tatu. Čitav život ima istu liniju. Idealnu. Ali što može pojesti, pa to je strašno... i ajde slano, ručak i to... ali nekad sam pojede tepsiju oblandi... :eek:

xaxa
sta ja znam

Blago njima, baš imaju sreće! A ja sam od onih: Ceo život sam na dijeti, a umreću gladna i debela.
Mada, uzivam ja u jelu, više volim lepo da jedem nego lepo da izgledam. Zato samo teoretišem tamo na dijeti.
Nego, jadan ovaj Bokicin, mora da ustaje noću da jede, ona mu ograničava :zcepanje:

xaxa
sta ja znam

...eeeeeeee...ovako sam ja mogla do pre jedno 5 godina, kad sam prvi put primetila da se nesto menja....
...a do tad, lagano sam jela celu cokoladu pre rucka, vecerala nekad i posle ponoci, kao da sam celi dan
bila na gradjevini....bez pola hleba nisam sedala za sto...i bila bez grama sala......
...a onda se desio neki kvrc....i od tad vise neeemozeeee...:(((((

Tako i mm, svasta jede a linija samo takva. Kad smo počeli da živimo zajedno nisam mogla sebi da dođem kad vidim da pojede 12 jaja na oko, pa još sir i slanina uz to, i hleb, naravno, a o ostalim obrocima da ne pričam... Elem , zabrinem se ja za njegovo zdravlje i nateram ga da ode kod lekara da proveri da nešto nije u redu kad ne dobija na kilaži a toliko jede. I, uradi on sve pretrage, vađenje krvi, čak i neka snimanja...i na kraju ga lekar pozove i kaže "Gospodine, vi ste jedan srećan čovek, lepo idite kući i jedite koliko vam se jede"

Loptice sa makom:heart:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Pola sam ih uvila skroz u kuglice,a pola ostavila malo otvorene.
Preukusne su:kolac:

Naručili mi momci sinoć lazanje. Gledali garfilda, pa im se osladilo :lol:.. Kad ja danas u prodavnicu, ono kore za lazanje 350 din :confused: ma mislim, što je mnogo-mnogo je..
i uzmem ja mlince i spremim sve isto...
Mogu vam reći da je odlično, a mlinci 75 din

Naručili mi momci sinoć lazanje. Gledali garfilda, pa im se osladilo :lol:.. Kad ja danas u prodavnicu, ono kore za lazanje 350 din :confused: ma mislim, što je mnogo-mnogo je..
i uzmem ja mlince i spremim sve isto...
Mogu vam reći da je odlično, a mlinci 75 din
više puta sam na netu videla predlog za zelene lazanje
kao, umesto korice se samo upotrebi tikvica sečena na listove pa ređana kao kore, ne znam dal sam dobro objasnila
kao em je jeftinije em je zdravije, manje kalorično i to
i sad, probala bi ja to, deluje mi kao super alternativa.
al šta ako je gadno? da mi propadne i meso i rad i sve

aj neko da proba pa da nam kaže kako je =))))

pa ček bre, kako musaka?
sa bešamelom i sirom i paradajz sosom i opet liči na musaku?
e ako je tako onda to june neće da me mune =/

pa eto samo taj paradajz sto malo odudara
al taj besamel je tu cisto da veze smesu kao i obicna jajai pavlaka
i eto, ima malo sira
to meni ko kad bi preko obicne musake s tikvicama stavila kecap i malo sira
ja kad kazem zelene lazanje mislim na lazanje s spanatom, to volim, i ajde to je kao lajt bez mesa :D
a volim i sa patlidzanom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back