sta kupiti OVNU ZA RODJENDAN???

Pronašoh ovaj tekst na istu temu, pa možda nekom opet zatreba ;)

"Pripadnicima ovog vatrenog znaka je vrlo tesko ugoditi, narocito kada su u pitanju pokloni. Ovnovi su strastveni i impulsivni tako da morate biti pazljivi kada im nesto darujete, narocito zato sto ce oni u tom poklonu traziti neki simbolican smisao i razmisljati o tome zasto ste im bas to poklonili, koji skriveni smisao se nalazi ispod toga, itd... Drugim recima, kako ih ne biste na neki nacin uvredili ne smete im kupovati osrednji poklon. Zeni ovnu mogli biste pokloniti nesto krajnje otmeno kao sto na primer moze biti neka elegantna tasna, sesir, nesto od garderobe (ali to mora biti u trendu i najbolje je da odaberete stvar u jarko crvenoj boji ili crnoj varijanti). Takodje, mozete joj pokloniti nesto od nakita ili donji ves (koji bi morao biti cipkan i neobican - nesvakidasnji). Od parfema, najbolje bi bilo pokloniti joj nesto od klasicnih. Muskarac Ovan bi se najvise obradovao kada biste bili u mogucnosti da mu poklonite automobil ili motocikl, ali ukoliko to ne mozete dosta bi ga obradovala i kozmetika za lice, kosu, komplet za brijanje a takodje dolazi u obzir i neki koristan alat."

Rogati znak,sta ce mu jos jedni kad ih vec ima.Drvo da ih cese.

Pronašoh ovaj tekst na istu temu, pa možda nekom opet zatreba ;)

Od parfema, najbolje bi bilo pokloniti joj nesto od klasicnih. Muskarac Ovan bi se najvise obradovao kada biste bili u mogucnosti da mu poklonite automobil ili motocikl, ali ukoliko to ne mozete dosta bi ga obradovala i kozmetika za lice, kosu, komplet za brijanje a takodje dolazi u obzir i neki koristan alat."

Tipicnom muskom predstavniku ovog znaka se nece svideti nista od pomadica za lice tako cete ga samo udaljiti od sebe.Komplet za brijanje moze jer sa ziletom treba pazljivo.Alat je vise za Bika ili Jarca.

Sto se mene tice(ovan-bik),poklon od npr partnera pokazuje koliko me isti poznaje.Tako ce bez problema znati sta mi prija i sta volim.I to mi je bitno,da zna sta volim,a ne koliko je platio i da li je unikat,markirano,itd.Moze to biti i vecera koju je sam spremio,dakle materijalna vrednost samog poklona je manje bitna!
Ako poznajete svoju ovnicu,onda nema problema,znacete kako cete je obradovati.

Back