gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
pa to je dzabe! (ehm, uslovno receno). ja sam mislila da je to mnogo skuplje. to je dobra vest - hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sve to u kristalnoj bocici i kutiji od sandalovog drveta... i kao treba ti pozivnica da bi ga kupio- broj ogranicen...Takodje.ne koristim....
ja sam bas danas nesto razmisljala kako nemam bas MOJ parfem. mnogi mi se dopadaju, ali nijedan nije bas to... a i nisam nesto mnogo istrazivala, nos mi je osetljiv i na prvu loptu nesto sto mi se svidi, kad ga osecam na sebi duze vreme bude mi bljak...
nego jeste li culi u bg dosao neki ekstra spec parfem od 5000 $ ono mirisi sa svih kontinenata hvatani na levoj nozi dok se okreces oko sopstvene ose pevas odu radosti da bi se otvorio cvet mandarine u 2 ujutro na tibetu u sred snezne olujea sve to u kristalnoj bocici i kutiji od sandalovog drveta... i kao treba ti pozivnica da bi ga kupio- broj ogranicen...
posh posh posh

Hoces reci da Princeza ne brise guzu obicnim toalet papirom ?
ili da Kralj ne ide sam u WC da obavi nuzxdu?
A aristokratski parfem na kuhinjskoj krpi... pa sto fali . Vazno je da imam kuhinjsku krpu, zar ne..
![]()

kako vi to birate? udjete u parfimeriju i njushite, je l vas prodavacica gosti i kezi se ili vas pusti na miru? a i kad isprskas 2-3 po ruci onda se pomesaju? meni sve sto su pokusavali da poklone kao ok je ali valjda treba da nekako to bude TO
kako vi to birate? udjete u parfimeriju i njushite, je l vas prodavacica gosti i kezi se ili vas pusti na miru? a i kad isprskas 2-3 po ruci onda se pomesaju? meni sve sto su pokusavali da poklone kao ok je ali valjda treba da nekako to bude TO