sta koristite

pa ono,sta znam meni skupo :lol:
e sad ne znam da li je to cena za kreaciju,ili svaka bocica kosta toliko
u parizu ima tih "radnji" gde mozes da narucis,nije valjda da bi dala toliku lovu?u stvari ne znam kol'ko para imas:lol:

ja sam bas danas nesto razmisljala kako nemam bas MOJ parfem. mnogi mi se dopadaju, ali nijedan nije bas to... a i nisam nesto mnogo istrazivala, nos mi je osetljiv i na prvu loptu nesto sto mi se svidi, kad ga osecam na sebi duze vreme bude mi bljak...

nego jeste li culi u bg dosao neki ekstra spec parfem od 5000 $ ono mirisi sa svih kontinenata hvatani na levoj nozi dok se okreces oko sopstvene ose pevas odu radosti da bi se otvorio cvet mandarine u 2 ujutro na tibetu u sred snezne oluje:lol: a sve to u kristalnoj bocici i kutiji od sandalovog drveta... i kao treba ti pozivnica da bi ga kupio- broj ogranicen...
posh posh posh

ja sam bas danas nesto razmisljala kako nemam bas MOJ parfem. mnogi mi se dopadaju, ali nijedan nije bas to... a i nisam nesto mnogo istrazivala, nos mi je osetljiv i na prvu loptu nesto sto mi se svidi, kad ga osecam na sebi duze vreme bude mi bljak...

nego jeste li culi u bg dosao neki ekstra spec parfem od 5000 $ ono mirisi sa svih kontinenata hvatani na levoj nozi dok se okreces oko sopstvene ose pevas odu radosti da bi se otvorio cvet mandarine u 2 ujutro na tibetu u sred snezne oluje:lol: a sve to u kristalnoj bocici i kutiji od sandalovog drveta... i kao treba ti pozivnica da bi ga kupio- broj ogranicen...
posh posh posh

Cula ja bas juce...Zove se nesto kao "Jutarnja rosa"....:lol:
I razgrabljen..
Sta ces...snobova je uvek bilo...:whistling:

Poslednja izmena:
Hoces reci da Princeza ne brise guzu obicnim toalet papirom ?
ili da Kralj ne ide sam u WC da obavi nuzxdu?

A aristokratski parfem na kuhinjskoj krpi... pa sto fali . Vazno je da imam kuhinjsku krpu, zar ne. ;) .
happy (21).gif

COOL :super:

vezano za very irresistible
isla sam u kupovinu malo pre (diskretan very irresistible i ja) i u jednom momentu vidim da mi se primice grupica od tri-cetri momka (stajali su pre toga na metar - dva). jedan se bas priblizio, gleda neki sladoled tu pored. LM, ja polazim odatle i cujem ga kako kaze drustvu: "kako ova riba dobro mirise" :mrgreen:
volim muskarce koji obracaju paznju na takve stvari :)

kako vi to birate? udjete u parfimeriju i njushite, je l vas prodavacica gosti i kezi se ili vas pusti na miru? a i kad isprskas 2-3 po ruci onda se pomesaju? meni sve sto su pokusavali da poklone kao ok je ali valjda treba da nekako to bude TO

kako vi to birate? udjete u parfimeriju i njushite, je l vas prodavacica gosti i kezi se ili vas pusti na miru? a i kad isprskas 2-3 po ruci onda se pomesaju? meni sve sto su pokusavali da poklone kao ok je ali valjda treba da nekako to bude TO

Pa jeste malo nezgodno. Zato ne ideš sa namerom da kupiš parfem, nego ga pomirišeš više puta, u različitim raspoloženjima i fazama menstrualnog ciklusa... i čekaš da odluka sazri. Zato treba imati "svoju" prodavačicu u parfimeriji, Avon lady, distributerku Oriflame-a... Nizajedan se nisam pokajala i ako mi se ikad ukaže prilika, pošto nisam finansijski nezavisna, kupiću i velika pakovanja svojih odabranih parfema. A to mešanje, po pravilu, posle 2-3 pomirisana, treba izaći i popiti kafu i to kraći espreso da bi se nos oporavio.

Moja supruga koristi ovaj :arrow: dobro obratite paznju na marku parfema. (click za uvecanje) To ne moze bas svako da ima.
Ja koristim Givenchy - godinama.

Pogodite koji parfem koristi moja supruga ? ;) Odnosno, ko je autor parfema.

Da nije autor NJ.K.V. Kneginja Jelisaveta Karadjordjevic?

Inace, trenutno koristim: Jil Sander SUN DELIGHT i Ralph Laurent ROCKS, a kada je bas vruce Victoria's Secret body splash PEAR GLACE

Poslednja izmena:

Back