HYBRID
Primećen član
- Poruka
- 522
^na osnovu kog kriterijuma si zakljucio da je bolji dial up??? samo me to zanima...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zavisi od toga kolko skidas mjesecno, kolko ti je vazno oce li ti jednu stranicu otvoriti za 10 sec ili 5 sec i zavisi kolko ces da platis

Pa ADSL naravno
Jedino je problem što izaziva ogromnu zavisnost

)nije mogao da skida takve velike stvari od po nekoliko gigabajta, vec skinem 2-3 pesme u roku od nedelju dana,gomilu nekih programcica i to je to, a ono preostalo vreme sam jedino mogao da iskoristim za informacije i eventualno neki vid komunikacije tipa chat, internet razgovor.Više nego tačno. Ja nabavio majicu na kojoj piše "Bio sam ljudsko biće, a onda sam dobio ADSL"
Mislim da to sve kazuje...

Hoću i ja takvu majicu![]()

jer čovek kada dobije ADSL može vrlo lako da se navuče i da ceo dan skida raznorazne sadržaje i izgubi kontakt sa stvarnošću.

a sto automobil,gledas koliko kosta,ili sta te o njima zanima? ili te zanimaju momci koji ih voze?Bolji je ADSL. Kad budem imala samo malo vise para nego sto sad imam, uopste necu razmisljati o tome da li cu da placam non stop ADSL ili ne. Necu se iskljucivati sa ADSL a. Uvek mogu da trazim nesto na internetu. Na primer kad citam knjigu pa kad naidjem na ime nekog automobila odmah mogu da vidim na internetu kako taj automobil izgleda... Sad sam se razvela od ADSL a. Kuckam iz internet kluba.
No comprende....Bolji je ADSL...... Na primer kad citam knjigu pa kad naidjem na ime nekog automobila odmah mogu da vidim na internetu kako taj automobil izgleda.....