"Šta kaže plenum? Policija napada studente?" Srpski biznismen potresnom slikom policajca pokazao dvoličnost studenata blokadera

Samo da te obavestim, upravo sam saznala šta deca misle o nama koji ne držimo nastavu i podržavamo ih :heart:
Ne mozes znati sta deca i roditelji misle o vama bez objektivnog i sveobuhvatnog ispitivanja.

ako ima dece i roditelja koja misle da je obustava nastave nesto dobro onda toj deci treba pomoci da shvate da nije.

za vas "profesore" ne znam sta da kazem. otkazi su minimum. a reforma skolstva nesto sto bi moralo da usledi tako da obustava vise nikad ne bude.

Srpski biznismen, kako to zvuči nadrealno :mrgreen:
Ovako nekako

IMG_20250317_183957.jpg

I na kraju, da li je Tuzilastvo otkrilo ko je naterao ovog policajca da slaze u zvanicnoj izjavi da ga je po oku udario neki protestant?

Koja to ogavna i smrdljiva lazovcina ima moc da natera policajca da da laznu izjavu, i koji bedni mafijaski lazov je tako napravio ozbiljno krivicno delo?

Ko to koristi srpsku Policiju za svoju licnu diktaturu i mafijaske poslove?

Dobro je dlugomire, obrisana je poruka.
Nije u redu da kaljas cestitog moderatora!
Njegov preCednik je video dva minuta koja mi nismo videli i gde se jasno vidi da je policajca udario student, ali to je bilo nakon sto ga je kolega pogladio pendrekom.
Video je toliko strasan da nije za gledanje.

Dobro je dlugomire, obrisana je poruka.
Nije u redu da kaljas cestitog moderatora!
Njegov preCednik je video dva minuta koja mi nismo videli i gde se jasno vidi da je policajca udario student, ali to je bilo nakon sto ga je kolega pogladio pendrekom.
Video je toliko strasan da nije za gledanje.
Ja sam obrisao jer sam se naknadno setio da sam to već ranije napisao na temi.

Back