- Poruka
- 4.220
Zar tvoje dete nece da ide preko ?Nisam, samo sam realna.
Mislis da ce krenuti skolska godina prvog septembra?
Mene licno ne dotice to, ali bi trebalo sve kojima se deca skoluju u Srbiji.
Svima je cilj da im deca sto pre idu preko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar tvoje dete nece da ide preko ?Nisam, samo sam realna.
Mislis da ce krenuti skolska godina prvog septembra?
Mene licno ne dotice to, ali bi trebalo sve kojima se deca skoluju u Srbiji.
Eto,zar ovo nije crnjak ?Potcenio si me malo...
Apropo teme, saljite decu na skolovanje dalje odavde, nece ovde biti bolje jos za unapred ohoho generacija...
Svima je cilj da im deca sto pre idu preko
Lobiras ljude da se sele iz Srbije jer se ti ne osećaš dobro....
Samo savet jednog roditelja.Eto,zar ovo nije crnjak ?
Klasičan crnjak
Nemož crnje
Hvala na interesovanju, vrlo dobro sam, cak odlicno danasLobiras ljude da se sele iz Srbije jer se ti ne osećaš dobro....

Pa ja sam stari trol ....nego slusajZar to ne cinis sada ti.
(Moje dete je drzavljanin druge zemlje, .. i ponosna sam na tu cinjenicu)
Pa ja sam stari trol ....nego slusaj
Biti ponosan na to da ti dete ima državljanstvo,pasoš neke zemlje.... Pored srpskog,to je klasična dijagnoza osobe očajne zbog sopstvenih neostvarenih ambicija..... istovremeno mi se gadiš ali i razumem te

Širiti takav toksični defetizam kao što ti radiš na forumu je stvarno mizerija,a nisi jedina ima vas koHvala.
Ovaj tvoj komentar kazuje ko je ostvaren ko nije![]()

I digitalizacija nastave koja je vec realizovana, da ne gube vise vreme na predavanja nego samo polazu ispite.Time bi se spojilo korisno i isplativo: dnevnica bi ostala sigurna, a istovremeno bi zemlja imala direktnu korist od rada mladih ljudi.
Stos je sto mi ne znamo koliko studenata ucestvuje u blokadama svojih (i tudjih) fakulteta, znaju oni i verovatno obavestajne sluzbe. 100% oni nisu vecina bar sudeci po nesto malo informacija o njihovim plenumima - imali smo slucaj da je plenum od 50-60 studenata na Gradjevini "odlucivao" u ime 3500 studenata na tom fakultetu. Oni odluce da fakultet ide u blokadu, zatvore dvoje ulaznih vrata u zgradu i "ostatak" (odnosno ogromna vecina) ne moze ni da udje u zgradu, niti moze da uradi bilo sta nego - da ih ne bi na cyber prostoru dobili epitete "chacija", sede kuci i cute. Bez obzira na njihove ciljeve i zivotne planove.Ali taj voz izgleda otputovao, po njihovom nahodjenju... (možda još nije)