- Poruka
- 389.200
Ono kada traje i traje i trajeee, nikad kraja
sve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
Šta radite ili predlažete da se uradi u takvoj situaciji ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono kada traje i traje i trajeee, nikad krajasve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
Nije to nesto cime treba da se opterecuju ni muskarac ni zena ako se desi povremeno. Treba maksimalno uzivati u seksu,a ne meriti vreme. U mojim vezama to se uglavnom desavalo ako je u pitanju drugi put zaredom. U tim situacijama je uglavnom doslo do male pauze(ne od seksa,tipa ono cek da uzmem da pojedem nesto,vec se sve vracalo kao na pocetak seksa,ljubljenje,dodirivanje,oral i slicno) i promene poze.Ono kada traje i traje i trajeee, nikad krajasve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
Партнера лепо замолиш да те однесе у купатило, да ти подеси млаку воду, нађе чист пешкир и кажеш му да те сачека у кревету. У међувремену ако је партнер паметан, позваће комшију, каже му о чему се ради а онда се изгуби. Партнерка задовољна, комшија задовољан а партнер се није обрукао.Ono kada traje i traje i trajeee, nikad krajasve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
Ono kada traje i traje i trajeee, nikad krajasve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
tarlahanje nije to..tarlahanje je drljanje koje ne cini zeni preveliko zadovoljstvo.Sve je uzalud, moje dame.
I vršnjak ima svoju glavu
i dok to radi samo se ta glava koristi.
A tačno je.
Sve preko 15 minuta je napor za ženu.
PS:
Nema te žena koje nije maštala da bar jednom
bude tako "odradjena" da ne može da ustane posle toga.
tarlahanje nije to..tarlahanje je drljanje koje ne cini zeni preveliko zadovoljstvo.
a to o cemu ti pricas je nesto sasvim drugo, i kad je sex takav, onda za njega niko ne kaze da je predug)
.....ubrzaj pokrete...Ono kada traje i traje i trajeee, nikad krajasve ste uradili kako treba ali partner nikako da svrši…
.....ubrzaj pokrete...
Gde sam napisala da se to meni desava, da bi mi davali savete ?
Tema je generalizacija i odnosi se na sve..Ako je neko imao takav problem moze da iznese svoje misljenje
Ja znam barem jednog dasu koji bi radije da mu nadenu nadimak zec nego da teslači u prazno po sat vremena svaki božji putPoznajem bar tuce žena koje bi poželele nekog takvog dasu koji ne ume da koči, što reče brat Fortes koji ima loš dan.![]()
ma jel.. citiranje je ok ali procitaj sta si pisao..ako ti nije previše vrucePa generalno važi za sve bile ili ne bile Nina
Ti si postavila temu logično je da si citirana, nemoj da si na kraj srca.