mene najviše nervira kad se priča o braku ono kao e sad će biti sve drugačije...zatvor...umire ljubav...romantika...ma da se ubiješ oma...
jednom me je oduševila izjava Olivere Ježine da odkad je u braku izlazi više nego ikada u životu...i stiže i da opere sudove he he...e to je po meni pozitvan primer...ono kao zašto mora biti- on sa stomačinom od piva a ona sa viklerima i isfrustrirana...radiš kako oćeš a ne kako svet nalaže ili misli da treba

n u kladionicu a ona na trač pariji ogovara muža ...bla bla bla...
mi smo pre braka živeli zajedno pa se venčali i ništa nije išlo na silu nego onako laganica...ej 10 godina je odkad smo se smuvali a 4 u braku...
a najviše me je nerviralo posle venčanja pitanja kako je u braku mladenci...mislim, posle dve godine zajed. života bolidi pitaju kako je...pa normalno!!! kao i pre!!!
i još ono nađem se sama negde i kao svi pitaju a gde ti je muž? pa kod kuće mrzelo ga da ide...šta treba da se smara na nekoj izložbi samo zato što mi je muž???
tako ni ja nisam išla na Exit svaki dan..onomad kada je bilo 9 dana..smara me pa je išao sam...i tako...opušteno ljudi bre...
brak je mora samo ako ga takvim napravite...i ne vredi se nervirati šta će biti sutra...biće šta bude...mislim tu i na razvod...
neka je OK dok traje makar se sutra završio...i neću da se neviram unapred.Mislim, šta dobijam time?