Šta kad mama nađe dečka

Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.

Kako biste vi to, što se kaže, ishendlovali?
Imam frizerku u identičnoj situaciji. Privlačna mlada žena, zavidne linije, rekao bih, ima mladu ćerku koja joj pomaže, plavušice obe. Ostale su bez stuba kuće i već godinu dana - nema muzike u salonu... Lejdi je vrlo oštroumna, vickastih trosmislenih odgovora, nije lak zalogaj, ali perfektno šiša i povoljno, vrlo bitno za ovu temu... :malav: Kako god, čini se da još nije našla, niti je spremna niti želi, novog životnog partnera, ali pametan čovek (ili žena) može skontati i osetiti tihu melanholiju i delikatnu tugu što leži iza tog stanja i shvatiti da će joj potreba za partnerom ili uteha od njega doći sa vremenom, te nemam nikakve sumnje da će je ova dama tada iskoristiti. Sad, da li to ima veze sa pameću ili samim osećajem, je li to jedno te isto ili komplementarno ide pod ruku, mislim da zavisi od osobe do osobe, ali smatram da je u osnovi toga potreba za stabilnošću, potvrda ženstvenosti i uloge ženskog partnera u porodici. Od toga bi trebalo svi da imaju benefit, jer to je neko sleganje stvari, a istovremeno pokret života u nešto novo...:)

Imam frizerku u identičnoj situaciji. Privlačna mlada žena, zavidne linije, rekao bih, ima mladu ćerku koja joj pomaže, plavušice obe. Ostale su bez stuba kuće i već godinu dana - nema muzike u salonu... Lejdi je vrlo oštroumna, vickastih trosmislenih odgovora, nije lak zalogaj, ali perfektno šiša i povoljno, vrlo bitno za ovu temu... :malav: Kako god, čini se da još nije našla, niti je spremna niti želi, novog životnog partnera, ali pametan čovek (ili žena) može skontati i osetiti tihu melanholiju i delikatnu tugu što leži iza tog stanja i shvatiti da će joj potreba za partnerom ili uteha od njega doći sa vremenom, te nemam nikakve sumnje da će je ova dama tada iskoristiti. Sad, da li to ima veze sa pameću ili samim osećajem, je li to jedno te isto ili komplementarno ide pod ruku, mislim da zavisi od osobe do osobe, ali smatram da je u osnovi toga potreba za stabilnošću, potvrda ženstvenosti i uloge ženskog partnera u porodici. Od toga bi trebalo svi da imaju benefit, jer to je neko sleganje stvari, a istovremeno pokret života u nešto novo...:)
Hipotetički govorim, tebi se to desi, odnosno ti odeš na "onaj svet", prođe neko vreme i ponovo se sastaneš sa svojom bivšom suprugom. Prvo što je pitaš je "jesi čekala da se ponovo sastanemo" a ona ti odgovori "naravno da ne, život je za mene krenuo dalje".

Hipotetički govorim, tebi se to desi, odnosno ti odeš na "onaj svet", prođe neko vreme i ponovo se sastaneš sa svojom bivšom suprugom. Prvo što je pitaš je "jesi čekala da se ponovo sastanemo" a ona ti odgovori "naravno da ne, život je za mene krenuo dalje".
Po tvom mišljenju, raj je mesto melodramatičnih, petparačkih objašnjavanja?

Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.

Koliko ti imas godina zivota ti :lol:
Ti si u zrelim godinama sta ima da ti bude tesko
To je deci i tinejdzerima problem zbog infantilnog odnosa sa roditeljem, pa je prirodno da im se radjaju i ljubomora i neodobravanje i razne druge negativne emocije
Sta tebi zreloj zeni ima da bude tesko zivota ti?
Je l ti tesko kad ti nadjes decka? :lol: to ti je lepo je l da :lol:
Ne mozes da budes tako infantilno sebicna
Treba da te raduje da nije sama u starosti, da ima neko drustvo. Zrela osoba se raduje tudjoj sreci, ne kmeci ko tinejdzer

Ja bih bila presrecna da je moja majka ranijih godina dok je jos bila sposobna nasla nekoga, a ne sad sama u starosti kopni. Sto puta sam je molila jos dok sam ja bila u dvadesetim da nadje nekoga, jer sam znala da ce se desiti ovo sto se sad desava - sama i stara i nemocna. Jesi li svesna koliko je to tragicno.
Dakle raduj se majci i budi srecna sto je zena sposobna da bude sa nekim

Мени је увек било жао што моја мама није нашла никог и што је била и остала сама.Чак сам јој и замерала.
Сад је стара и сама.
То је много тешко.
Ако је коректан човек, добар према њој, буди срећна што га је нашла.

Мени је увек било жао што моја мама није нашла никог и што је била и остала сама.Чак сам јој и замерала.
Сад је стара и сама.
То је много тешко.
Ако је коректан човек, добар према њој, буди срећна што га је нашла.
A šta da jen našla neku budalu da joj zagorča život?

To je pitanje za svakog ko želi brak s nekim - šta ako nađe neku budalu i sebi zagorča život? Ako je to nekome argument da ne ulazi u brak, vezu ili kakav god odnos, evo ne znam šta reći.
Jeste, ali ako se neko jednom ostvario kao roditelj i kao suprižnik možda uopšte nema potrebu da se ponovo dokazuje u svemu tome. Plus dodaj na to da uvek može naleteti neka budala i da je svaki brak ili veza lutrija.

Back