Rising star
Primećen član
- Poruka
- 509
Jel to ono kad ste napaljeni na neku osobu ili oni leptirici u stomaku? Mnogi odvajaju seks i ljubav/zaljubljenost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene pali priča. Ok izgled, ali ako je glupa, meni je turn off. Mislim da, sam leptiriće u stomaku zadnji put imao u srednjoj školi...Jel to ono kad ste napaljeni na neku osobu ili oni leptirici u stomaku? Mnogi odvajaju seks i ljubav/zaljubljenost...
A i tad je neka droga bila u pitanju?Mene pali priča. Ok izgled, ali ako je glupa, meni je turn off. Mislim da, sam leptiriće u stomaku zadnji put imao u srednjoj školi...
Jok, sa drogom sam počeo 1994. tad sam imao 25 godina.A i tad je neka droga bila u pitanju?
da, seks i ljubav nemaju veze jedno sa drugim.Jel to ono kad ste napaljeni na neku osobu ili oni leptirici u stomaku? Mnogi odvajaju seks i ljubav/zaljubljenost...
Oba covece. Zamisli da se seksas sa nekim sa kim nemas ni razgovor ni kapiranje.Jel to ono kad ste napaljeni na neku osobu ili oni leptirici u stomaku? Mnogi odvajaju seks i ljubav/zaljubljenost...
Neko može i tako.Oba covece. Zamisli da se seksas sa nekim sa kim nemas ni razgovor ni kapiranje.
P jbgaNeko može i tako.
Ja ne mislim na sebe. Ima nas raznih.P jbga
Nisam ni mislio na tebe brate. Zasto mislis da treba da mi naglasasis da nisi mislio na sebe da sam pomislio da si mislio na tebe?Ja ne mislim na sebe. Ima nas raznih.
Znam da nisi mislio na mene. Nisam rekao zbog tebe nego onako.Nisam ni mislio na tebe brate. Zasto mislis da treba da mi naglasasis da nisi mislio na sebe da sam pomislio da si mislio na tebe?