Šta je Vučić dogovorio u Briselu? = Proizvodnju municije za NATO i Ukrajinu...?

u celoj zajebanciji postoji jedan detalj kod svake vlasti a koji uspešno promiče i intelektualcima sa mozgom a ne samo intelektualcima na papiru - detalj koji ne otkrivaju ni za živu glavu a koji pored ostalog sadrži i tu pomenutu kurcobolju za narod pored kapitalnijih momenata, kriju ko zmija noge što se kaže.

od ostrašćenih anal-litičara nema fajde jer sve što važi za suparnika ne važi za domaću ekipu
Možda za radnike u privatnim firmama i neke od njih koji se bune samo za sebe. Što se tiče mog bunta, isključivo je vezan za budućnost dece ove zemlje. Ne SAMO moje rođene dece, već i mojih učenika.

loš spin

prodavati oružje Ukrajini u ovom momentu je isto kao da si uzeo nepovoljan kredit da bi prodavao prasiće po Teheranu

Mozda si preskocio tj prespavao poslednjih par meseci i godina.. ali Srbija prodaje oruzje Ukrajini...preko trecih zemalja...
To znaju i Rusi i Ameri i EU i svi u Srbiji sem tebe...

...

Mozda si preskocio tj prespavao poslednjih par meseci i godina.. ali Srbija prodaje oruzje Ukrajini...preko trecih zemalja...
To znaju i Rusi i Ameri i EU i svi u Srbiji sem tebe...

...
prvi put čujem

ako sa našim oružjem može da se čačka jedna Rusija pa mi onda možemo ove indijance oko nas očas posla...

Evo šta još zagovaraju kremljobotski prvaci

Pogledajte prilog 1703763
Gm_YzRVWwAASGrG

Back