Šta je Vučić dogovorio u Briselu? = Proizvodnju municije za NATO i Ukrajinu...?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.626
...

Autorski osvrt na Vucicevu posetu Briselu...
Dakle ako preksočimo sva njegova propagandna naklapanja o zlim studentima i njemu ubogom...

Jedino jasno u tom obracanju jeste da će se proizvoditi municija za NATO i Ukrajinu..

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika...u-briselu-na-veceri-sa-kostom-i-fon-der-lajen
Govorili smo i o odbrambenoj industriji i svemu što je EU predvidela kao moguće finansiranje. Mi tu već imamo neke takozvane bele papire potpisane, pa treba da vidimo kako dalje možemo da dobijemo više investicija u naše fabrike namenske industrije.

Na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije....on je dogovarao slanje municije onima koji su nas bombardovali...

...

ovo što si citirao je mnogo gore od prodaje oružja Ukrajini i NATO paktu...
Govorili smo i o odbrambenoj industriji i svemu što je EU predvidela kao moguće finansiranje. Mi tu već imamo neke takozvane bele papire potpisane, pa treba da vidimo kako dalje možemo da dobijemo više investicija u naše fabrike namenske industrije.
investicija u Namensku je prodaja Namenske NATO paktu...to je izdaja !!!
čak i DOS je bio dovoljno patriotski orjentisan da ne radi takve stvari....

945269

...

Dakle ako preksočimo sva njegova propagandna naklapanja o zlim studentima i njemu ubogom...

Jedino jasno u tom obracanju jeste da će se proizvoditi municija za NATO i Ukrajinu..

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika...u-briselu-na-veceri-sa-kostom-i-fon-der-lajen

Na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije....on je dogovarao slanje municije onima koji su nas bombardovali...

...
To na dobro ne može da izađe.

...

Evo:

...
Neko je nesto drugo ocekivao od siptara nego da na godisnjicu ode da se izmokri po srbima.Njemu je to zivotni poziv,unistavanje svega srpskog

...

Evo:

...
U tom što si citirao nigde se ne pominju ni NATO ni Ukrajina.

...

Evo:

...
Šibicarenje na kvadrat bljutavo prepoznatljivim narativom

Kakve veze to ima sa temom, naročito ako je od tog sastanka prošlo skoro 7 godina? Zašto toliko mrziš Vučića i Srbiju, jer Vučić je Srbiju preporodio i on je jedini garant opstanka uspešne i ponosne Srbije?
Bez bre izdajice,prodavcu Srbije,idi sa njima pa prodajte kokice po stadionima(svako zanimanje casno)

Bez bre izdajice,prodavcu Srbije,idi sa njima pa prodajte kokice po stadionima(svako zanimanje casno)
Da li sam Vas ja nečim uvredio? Zar Vam smeta svako onaj ko se usudi da izgovori istinu? Činjenica je da je Aleksandar Vučić više učinio dobrog za Srbe i Srbiju od svih svojih prethodnika, zajedno ...Da li si ti ikada pre živeo bolje? Pitaj penzionere kolika im je penzija, da li je ikada bila veća, i bolesnike - da li su ikada imali bolje uslove za lečenje, a posle upitaj i dobronamerne ljude, svuda po Srbiji, šta je to sve Vučić napravio za njih i Srbiju... Ako sam zbog te istine izdajnik - ponosim se time ...

Kakve veze to ima sa temom, naročito ako je od tog sastanka prošlo skoro 7 godina? Zašto toliko mrziš Vučića i Srbiju, jer Vučić je Srbiju preporodio i on je jedini garant opstanka uspešne i ponosne Srbije?
Препородио? Где?
Шта је урадио за Србе и Србију? И где?

Препородио? Где?
Шта је урадио за Србе и Србију? И где?
Mogao bih da nabrajam do sutra, no okreni se oko sebe i pogledaj: koliko novih i obnovbljenih puteva, koliko železničkih pruga, mostova, škola, bolnica, stanova i svega i svačega ... To što si ti oslepio od mržnje je tvoj problem ...

Mogao bih da nabrajam do sutra, no okreni se oko sebe i pogledaj: koliko novih i obnovbljenih puteva, koliko železničkih pruga, mostova, škola, bolnica, stanova i svega i svačega ... To što si ti oslepio od mržnje je tvoj problem ...
Наброј. Београд на води продат странцима.
Колико путева? Јес ти био даље од Београда?
Пруга? Јел то оних истих где мало мало па воз слети са шина?
Којих мостова и где? Колико болница и где?
Колико је све то искоштало? Колико је пара покрадено и опрано?
https://radar.nova.rs/ekonomija/novi-sad-beograd-pruga-hiljadu-mana/
Колико је афера остављено нерешено? Ником ништа? Јел тако?
1000008848.png

Da li sam Vas ja nečim uvredio? Zar Vam smeta svako onaj ko se usudi da izgovori istinu? Činjenica je da je Aleksandar Vučić više učinio dobrog za Srbe i Srbiju od svih svojih prethodnika, zajedno ...Da li si ti ikada pre živeo bolje? Pitaj penzionere kolika im je penzija, da li je ikada bila veća, i bolesnike - da li su ikada imali bolje uslove za lečenje, a posle upitaj i dobronamerne ljude, svuda po Srbiji, šta je to sve Vučić napravio za njih i Srbiju... Ako sam zbog te istine izdajnik - ponosim se time ...
Joj kolega, baba mi čeka na operaciju kuka 10 godina, koje crno lečenje :roll: u školi nam pao plafon, koja crna izgradnja :roll: majka od penzije ne može da kupi sve lekove, ko školuje decu, diže kredite za udžbenike, o čemu ti pričaš, molim te? I odakle to pričaš? Ko bre napravio? Dao mu tata pare, pa sam sve finansirao, naši porezi i bedne plate sigurno nemaju nikakve veze sa ovime, je l da?

Poslednja izmena:

Back