Šta je Vučić dogovorio u Briselu? = Proizvodnju municije za NATO i Ukrajinu...?

Ne znam sad, javljaju se zemlje koje više neće da kupuju oružje da bi ga dali Ukrajincima, niti oće da daju pare Ukrajincima pa da oni sami kupe...
Srbija ima para preostalo od bolnica i skola pa moze da daje dzabe...
Da me ne razumete pogresno , bolnice i skole su napravljene, nego se stedi na bolesnima, na strucnima, na onima bez veze i ledja...

Da li sam Vas ja nečim uvredio? Zar Vam smeta svako onaj ko se usudi da izgovori istinu? Činjenica je da je Aleksandar Vučić više učinio dobrog za Srbe i Srbiju od svih svojih prethodnika, zajedno ...Da li si ti ikada pre živeo bolje? Pitaj penzionere kolika im je penzija, da li je ikada bila veća, i bolesnike - da li su ikada imali bolje uslove za lečenje, a posle upitaj i dobronamerne ljude, svuda po Srbiji, šta je to sve Vučić napravio za njih i Srbiju... Ako sam zbog te istine izdajnik - ponosim se time ...
Penzioneri ni lekove ne mogu da pokriju,ako ih nekako i nadju.Bolnice se raspadaju,medicinske radnike je tvoj Vuqiq proterao iz Srbije,a doveo kursadjije,dvomesecne.

Evo šta još zagovaraju kremljobotski prvaci

Gm68gtEXYAAqD4V.png

Наброј. Београд на води продат странцима.
Колико путева? Јес ти био даље од Београда?
Пруга? Јел то оних истих где мало мало па воз слети са шина?
Којих мостова и где? Колико болница и где?
Колико је све то искоштало? Колико је пара покрадено и опрано?
https://radar.nova.rs/ekonomija/novi-sad-beograd-pruga-hiljadu-mana/
Колико је афера остављено нерешено? Ником ништа? Јел тако?
Pogledajte prilog 1703518
To je N1 propaganda, a istina je drugačija ...Hvala Bogu da je tako ...
Penzioneri ni lekove ne mogu da pokriju,ako ih nekako i nadju.Bolnice se raspadaju,medicinske radnike je tvoj Vuqiq proterao iz Srbije,a doveo kursadjije,dvomesecne.
Говориш о зловласти жутих идиота?

Шутановац на пример...
Да и он, наравно, но уколико је тај човек променио своје мишљење и престао да се бави антисрпском идеологијом зашто му не дати шансу да нормално ради и представља своју отаџбину ...

Да и он, наравно, но уколико је тај човек променио своје мишљење и престао да се бави антисрпском идеологијом зашто му не дати шансу да нормално ради и представља своју отаџбину ...
Ха ха ха. Сутра Ђилас за подпреЦедника. Одлично.

Poslednja izmena:
ха-ха-ха ... Јеси ли и ти ученик Јове Бакића? Свако има право да се мења, па и Ђилас ...
Зато прелетачи су добродошли. Дакле да нисам чуо да више кукате на жуте.

Ето променио сам како сам у ствари хтео да напишем ;)

Da pretopi i ostatak tenkova ili...?

Зато прелетачи су добродошли. Дакле да нисам чуо да више кукате на жуте.

Ето променио сам како сам у ствари хтео да напишем ;)
Добро дошао је свако онај ко жели добро свом народу и отаџбини ...

Биће, пријатељу, да ти не разумеш колегу Дугина ...То је људина, заиста, и просветитељ од кога се има шта научити ...
kolega sigurno nije, nego moze se ruska iskvarenost nauciti kad su Rusi Srbima rekli da ne potpisu Rambouillet
jer Rusija stoji iza Srba, a iza leda Rusi jos dobili silne miliarde od zapada, znam Jelcin je kriv
isto kako je Jelcin bio kriv 1923 kad su Rusi izdale Grke

Back