Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.060
Mi ćemo da pravimo oružje i municiju, a naši evropski prijatelji će to da poklanjaju Albancima i Ukrajincima.
Aco Srbine!
Aco Srbine!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija ima para preostalo od bolnica i skola pa moze da daje dzabe...Ne znam sad, javljaju se zemlje koje više neće da kupuju oružje da bi ga dali Ukrajincima, niti oće da daju pare Ukrajincima pa da oni sami kupe...
Penzioneri ni lekove ne mogu da pokriju,ako ih nekako i nadju.Bolnice se raspadaju,medicinske radnike je tvoj Vuqiq proterao iz Srbije,a doveo kursadjije,dvomesecne.Da li sam Vas ja nečim uvredio? Zar Vam smeta svako onaj ko se usudi da izgovori istinu? Činjenica je da je Aleksandar Vučić više učinio dobrog za Srbe i Srbiju od svih svojih prethodnika, zajedno ...Da li si ti ikada pre živeo bolje? Pitaj penzionere kolika im je penzija, da li je ikada bila veća, i bolesnike - da li su ikada imali bolje uslove za lečenje, a posle upitaj i dobronamerne ljude, svuda po Srbiji, šta je to sve Vučić napravio za njih i Srbiju... Ako sam zbog te istine izdajnik - ponosim se time ...
To je N1 propaganda, a istina je drugačija ...Hvala Bogu da je tako ...Наброј. Београд на води продат странцима.
Колико путева? Јес ти био даље од Београда?
Пруга? Јел то оних истих где мало мало па воз слети са шина?
Којих мостова и где? Колико болница и где?
Колико је све то искоштало? Колико је пара покрадено и опрано?
https://radar.nova.rs/ekonomija/novi-sad-beograd-pruga-hiljadu-mana/
Колико је афера остављено нерешено? Ником ништа? Јел тако?
Pogledajte prilog 1703518
Говориш о зловласти жутих идиота?Penzioneri ni lekove ne mogu da pokriju,ako ih nekako i nadju.Bolnice se raspadaju,medicinske radnike je tvoj Vuqiq proterao iz Srbije,a doveo kursadjije,dvomesecne.
Потписујем, а ево га и печата ...
Шутановац на пример...To je N1 propaganda, a istina je drugačija ...Hvala Bogu da je tako ...
Говориш о зловласти жутих идиота?
Да и он, наравно, но уколико је тај човек променио своје мишљење и престао да се бави антисрпском идеологијом зашто му не дати шансу да нормално ради и представља своју отаџбину ...Шутановац на пример...
sto se dugin zali sam je rekao da su Rusi izdali Srbe
Ха ха ха. Сутра Ђилас за подпреЦедника. Одлично.Да и он, наравно, но уколико је тај човек променио своје мишљење и престао да се бави антисрпском идеологијом зашто му не дати шансу да нормално ради и представља своју отаџбину ...
ха-ха-ха ... Јеси ли и ти ученик Јове Бакића? Свако има право да се мења, па и Ђилас ...подпредседника
Биће, пријатељу, да ти не разумеш колегу Дугина ...То је људина, заиста, и просветитељ од кога се има шта научити ...sto se dugin zali sam je rekao da su Rusi izdali Srbe
Зато прелетачи су добродошли. Дакле да нисам чуо да више кукате на жуте.ха-ха-ха ... Јеси ли и ти ученик Јове Бакића? Свако има право да се мења, па и Ђилас ...
Da pretopi i ostatak tenkova ili...?Да и он, наравно, но уколико је тај човек променио своје мишљење и престао да се бави антисрпском идеологијом зашто му не дати шансу да нормално ради и представља своју отаџбину ...
Добро дошао је свако онај ко жели добро свом народу и отаџбини ...Зато прелетачи су добродошли. Дакле да нисам чуо да више кукате на жуте.
Ето променио сам како сам у ствари хтео да напишем![]()
То је чинио Понош, усташки генерал ...Da pretopi i ostatak tenkova ili...?
kolega sigurno nije, nego moze se ruska iskvarenost nauciti kad su Rusi Srbima rekli da ne potpisu RambouilletБиће, пријатељу, да ти не разумеш колегу Дугина ...То је људина, заиста, и просветитељ од кога се има шта научити ...
A nije ministar odbrane - Šutanovac?То је чинио Понош, усташки генерал ...
Докажи или признај да си лажовчина!ad su Rusi Srbima rekli da ne potpisu Rambouillet
jer Rusija stoji iza Srba
Шутановац сигурно није крив за то, а усташки генерал Понош јесте ...Проверено ..A nije ministar odbrane - Šutanovac?
Ah, verovatno nije bio obavešten...