- Poruka
- 41.996
Nemam pojma o čemu pričaš...a sto me izvredja juce nicim izazvan kad si tako psihoglagoljiv

Gde sam ja to tebe izvređao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma o čemu pričaš...a sto me izvredja juce nicim izazvan kad si tako psihoglagoljiv
paranoja da ti kažem, u svakome vidi nepirjatelja )Nemam pojma o čemu pričaš...
Gde sam ja to tebe izvređao?![]()
nmg da se macujem sad al jesiNemam pojma o čemu pričaš...
Gde sam ja to tebe izvređao?![]()
Brale bolje se bavi ovim đevojkama ođe, nisam ti ja konkurencija jerbo ionako svi znaju da se ne muvkam po forumu tako da nemadeš brigu.a sto me izvredja juce nicim izazvan kad si tako psihoglagoljiv
jake mu devojke, neće se omastiti ovde...Brale bolje se bavi ovim đevojkama ođe, nisam ti ja konkurencija jerbo ionako svi znaju da se ne muvkam po forumu tako da nemadeš brigu.![]()
Laku noć.jake mu devojke, neće se omastiti ovde...
osim toga ja sam "đevojka" sa pitanjima i pravilima, a on kategorički odbija da u tome učestvuje
Laku noć svima )
nije u redu da jedan tako intelektualno superioran tip diskriminiseLaku noć.
Počeće forumaši na LjiS-u da čitaju filozofe i psihologe ne bi li se ovajdili.
Prošla vremena slanja dickpics u inbox.![]()
nije u redu da jedan tako intelektualno superioran tip diskriminise
Nisam mislio na tebe već uopšteno jer ti ipak imaš solidnu reputaciju ovde...oces jedan dikpik da ti posaljem da te prizemljim malo :O
Nisu. Zvali su ih na dzoging i intervju za dejt.bek tu deits jel vas zvao neko skoro na deit
dobro volim i ja tebeNisam mislio na tebe već uopšteno jer ti ipak imaš solidnu reputaciju ovde...
Više je šala upućena ovim devojkama ne tebi.
Teška artiljerija ti nije potrebna za mene tako da take it easy please, friend.![]()
Daaanisam cito uvodni post al reko bi podrhtavanje tla da je izazvala djevojka ta na taj prvi dejt