a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.155
tesko. Pratio sam razvoj jednog mog saradnika u nemackoj...........poceo je kao posten i prijatan decko, ne bi muvu zgazio, ali sa platom od 1500 evra. Zgodinama se kvario , postajao zao, poceo da ekstremno laze, bio zavidljiv.............sto se naravno i na plati odslikavalo. Plata mu je rasla sa pogorsavanjem njegovog karaktera. Postao je rukovodilac odseka ali je tek na vrhuncu svoje iskvarenosti, posle 20 godina, stekao platu od 8000 evra. Ali je pogubio prave prijatelje, zenu decu........sve sto je stvorio u vremenu dok je bio pozitivna licnost.............za neku godinu ce u penziju , naravno, ima jahtu, nekoliko stanova, super automobile, imace super penziju a stime i buljuk ku.rvi oko sebe, putovace po svetu, deca, unuci, koje vidi samo za Weichnachten kada im daje skupe poklone, ostavice svoje bogatstvo i to ne zato sto je zeleo vec zato sto ga ima toliko da nije stigao da ga potrosi ...............................................Ja zaplačem kad ih vidim da kopaju po kontejneru za ručak a ti koji sa 70 imaju za poršea i putovanja imali su i sa 40 sigurna sam.
Mi ga posmatarmo i divimo mu se. Postigao je sve u zivotu ........u profesiji,...........a privatno je na nuli. Sve sto je mogao imati pogubio je u suludoj trci za parama .......i on najbolje zna kako mu je. Zato mu krstarenje po juznim morima dodje kao uteha za sve sto je izgubio u zivotu.
Truo sistem do dna.