Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Da znaš da nisam noćas spavala od nervoze, smatraj se odgovornim za to :manikir:

Зашто ја?
Па нисам ја чика Конузин.
Да је придику одржао Велики Володја, то би тек било забрињавајуће за психичко здравље натоваца.
Знам ја да ти ниси натовка, да си ти наша Словенка, и да потпуно подржаваш просрпске ставове чика Конузина.

Зашто ја?
Па нисам ја чика Конузин.
Да је придику одржао Велики Володја, то би тек било забрињавајуће за психичко здравље натоваца.
Знам ја да ти ниси натовка, да си ти наша Словенка, и да потпуно подржаваш просрпске ставове чика Конузина.
Podržavam ja svakoga ko se istinski zalaže za dobrobit i prosperitet Srba i Srbije no Konuzinove namere su upitne u tome je kvaka.
Jednostavno ne verujem takvima kada mi nose kolače.

Ченгду Ј20 http://en.wikipedia.org/wiki/Chengdu_J-20 је први авион 5. генрацијe из Кине који користи руске моторе. Огроман, питање је његове стелт покривености, изгледа апсолутни промашај.. Русија каска за Америма целу деценију у технологији, Кина је још даље.
Сухој Т50 је ловац исто као и Ф22, стим што је једно 20 пута јефтинији, одличан што се радара тиче. Ако ћеш да поредиш ловце, УСА има близу 200 Рептора, Ф35 итд..

Kinezi prave svoj avion sa ruskim motorima. To nema veze sa T50, koji je usput mnoooogo bolji od F22 i F35. F22 je prso, uzgred. A Rusima i nije bio potreban ovaj T50, bar za sad. Od SU 35 i MiG 33 još nema boljeg.

Ево и егзактних података
53163333.jpg

Видимо да је Русија војна суперсила на нивоу Тајланда.

Impressive

Pa to i gledamo od 90. na ovamo, samo nešto obećavaju niko da se prihvati obećanoga

Ispada da je komunizam bolji za nas od "demokratije". Bukvalisti smo. :mrgreen:

Којим правцем би ти водила Србију?

Pa pravcem Rusije, na prvom mestu. Ako ona "zeza" ili nece, zabranila bih im svako javno izjasnjavanje o Srbiji. Onda bih trazila neke druge prijatelje. Ovako, ni tamo ni ovamo ne ide....a svi nas iskoriscavaju.

A go.na na stolu?

Pa da, nazalost...

Ovi majmuni decenijama vec razaraju ceo svet.....narocito od 1991....a Rusi ko neke cave....gledaju sa strane a realno imaju moc da im pariraju!

Pa da nemaju moć, ne bi Ameri trčali da naprave taj štit, nego se usrali. A Rusija ne može da parira dok nija napadnuta, inače bi bila isto go.no ko i Ameri.

Back