Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Varaš se, izaslanici iz tako totalitarnih režima nemaju slobodu da laprdaju spontano

Nego to mu je naloženo da ovako nastupi, iz nekih zadnjih namera KGB bande u Kremlju.

Rečeno mu je: "Konjuzine, naši izveštaji pokazuju da tamo ima dosta šabana koji se lako primaju na svašta. Odguslaj ti njima nešto o čojstvu i Kosmetu, pa im u sledećoj rečenici pomeni da nam poklone još neke firme za dž."

A kada ti ...LAPRDAŠ....da li to radiš ...SPONTANO....ili....SMIŠLJENO...:think:

Не лупетај, молим те, о ономе О ЧЕМУ ПОЈМА НЕМАШ.......

Lupetam a, ti kažeš da su po tvome mišljenju Rusi i Srbi jedan narod a ja koja ti kažem da takvim razmišljanjem nipodaštavaš vlastiti narod
potirući mu samostalnost i posebnost, ja lupetam i ne znam ništa. Ako.

Pa jeste napravio skandal, on je u ovoj državi samo gost kao i svi ostali ambasadori, obaška to što Rusija samo klepeće jezikom a rezultata ni za lek

Pa sigurno treba ponovo da nas oslobode, a mi da ih optuzimo kako su silovali beogradske frajle :roll:

Vazno da Amerika i EU daju odlicne rezultate, a da ih se vi rusofobi drzite kao pijani plota.

Na kraju krajeva vazno je biti u drustvu efikasnih, pa makar oni bili efikasni upravo na tvoju stetu, zar ne? :flert:

Pa sigurno treba ponovo da nas oslobode, a mi da ih optuzimo kako su silovali beogradske frajle :roll:

Vazno da Amerika i EU daju odlicne rezultate, a da ih se vi rusofobi drzite kao pijani plota.

Na kraju krajeva vazno je biti u drustvu efikasnih, pa makar oni bili efikasni upravo na tvoju stetu, zar ne? :flert:

Ni ti ne razdvajaš rukovodstvo od nacije kao ni Sofija, a narod od Tadića i te kako razdvajate no Putin i Rusi su isto jel da?

То је чињеница којој би се Срби требали радовати.

Сарадња Русије и Њемачке може донијети само позитивне ствари српском народу.

Svakako, Nemci će sigurno prihvatiti ruske kritike u odnosima sa Srbima, međutim tu je problem trenutna nato vlast koja prema Rusiji vodi indolentnu politiku, koja se nije orjentisala na jačanje odnosa sa Rusijom.
Znaju oni dobro kakvo je stanje u Srbiji i ko vlada Srbijiom...

Poslednja izmena:
У погледу релаксације притиса Њемачке на Србију.

Или ти објасни зашто неће донијети користи Србима њихова сарадња?

Otprilike sam u prethodnom postu objasnio slično što i ti.
Nemci se oslanjaju na dugoročnu Geopolitiku, i u tim analizama su najbolji, ali i najokrutniji, mnogo je razloga
zašto se ne smanje pritisak na Srbiju, kada bi imali konfornije odnose sa nama slično kao Hrvatima (ne mislim da postanemo njihova kolonija, kao Hrvati, više računam na podršku koju su imali 90-tih)
verovatno bi bila druga priča na Balkanu...
Mada mislim da Nemci danas nemaju ozbiljnog pregovarača što se tiče današnje vlasti u Srbiji...

Otprilike sam u prethodnom postu objasnio slično što i ti.
Nemci se oslanjaju na dugoročnu Geopolitiku, i u tim analizama su najbolji, ali i najokrutniji, mnogo je razloga
zašto se ne smanje pritisak na Srbiju, kada bi imali konfornije odnose sa nama slično kao Hrvatima (ne mislim da postanemo njihova kolonija, kao Hrvati, više računam na podršku koju su imali 90-tih)
verovatno bi bila druga priča na Balkanu...
Mada mislim da Nemci danas nemaju ozbiljnog pregovarača što se tiče današnje vlasti u Srbiji...

Мислим и да Нијемци још увијек играју игру лојалност АМерици, па преко српских леђа доказују ту лојалност. Ипак, средњерочно, Њемачка ће потпуно одустати од притиска на Србију, препустиће Србију, а вјероватно и комплетан православни Балкан руском утицају и интеграцији са Русијом. А вјерујем да тада неће правити ни проблеме око нашег обрачуна са исламским фактором, јер и сама Њемачка је у неколико наврата јасно изразила да је мултикултурализам пропао, највише мислећи при том на Ислам.

Концепт Европе од Атлантика до Владивостока је извјестан, са подјељеним зонама интереса у оквиру истог.

1992 nisu mrdnuli da uvedu veto u SBu zbog sankcija

1999 opet corak, nista nisu pisnuli

2003 pobegli sa Kosova, sila

2011 ambasador probao dunju

....reči su mnogih izdajnika u ovoj zemlji. Ne samo tvoje...

Rusija i Srbija jedan narod!
Sa verom u Boga!!!
Sloboda ili smrt!!!

Samo Srbija, Rusija je corak !!! Izem ti silu sa jednim nosacem aviona :)

Malo ko se ovih dana bavi još jednom dimenzijom Konuzinove izjave koju sadrži pitanje postavljeno forumu: Ima li ovde uopšte Srba?

Reč je o sistematskom progonu iz javnog života gotovo svih koji na bilo koji način brane Srbe i njihova prava koji je ova vlast počela još davno.

Izopštavanje iz javnog života i ućutkivanje patriotski orjentisanih intelektualaca i javnih ličnosti je još jedno od obeležja delovanje petooktobarske hunte i to je više nego očigledno.

Kako bi se stvorila pseudoslika o raspoloženju srpskog naroda u brojnim režimskim medijima patriotski orjentisani intelektualci su cenzurisani i izopšteni dok se neograničen prostor daje raznim Ivanima, bilo da se oni prezivaju Klajn ili Vejvoda.

Samo Srbija, Rusija je corak !!! Izem ti silu sa jednim nosacem aviona :)

Ko misli da su nosači aviona prednost u ratu, taj je degenerik. Nosači aviona služe isključivo za napad na manju vojnu silu. Ko gomila nosače aviona taj ide u osvajačke pohode, a ne sprema se za odbrambeni rat.

Kome nije jasno nek se utepa s'motku.

Ja se secam da su Rusi 2000. god. preleteli americki nosac aviona "NIMIC" sa dva Su-24. Taj avion moze da ponese 8 t. bombi, sto znaci da oba nose 16 t. Neka svaki nosi i po 4 t. to je opet osam pogodaka sa bombama od 1 t. sto znaci da je taj nosac aviona tesko ostecen i van upotrebe. Gledao sam tu fotografiju. Rusi su snimili palubu Nimica i mornare na njoj i tu sliku poslali mejlom na NIMIC. Putin je odlikovao obojicu tih pilota za taj podvig.

Malo ko se ovih dana bavi još jednom dimenzijom Konuzinove izjave koju sadrži pitanje postavljeno forumu: Ima li ovde uopšte Srba?

Reč je o sistematskom progonu iz javnog života gotovo svih koji na bilo koji način brane Srbe i njihova prava koji je ova vlast počela još davno.

Izopštavanje iz javnog života i ućutkivanje patriotski orjentisanih intelektualaca i javnih ličnosti je još jedno od obeležja delovanje petooktobarske hunte i to je više nego očigledno.

Kako bi se stvorila pseudoslika o raspoloženju srpskog naroda u brojnim režimskim medijima patriotski orjentisani intelektualci su cenzurisani i izopšteni dok se neograničen prostor daje raznim Ivanima, bilo da se oni prezivaju Klajn ili Vejvoda.
Ja bih to nazvala ne čujenjem druge strane, previše se istomišljenika vrti po javnom servisu, to stoji

T50 napravili kinezi???

Ченгду Ј20 http://en.wikipedia.org/wiki/Chengdu_J-20 је први авион 5. генрацијe из Кине који користи руске моторе. Огроман, питање је његове стелт покривености, изгледа апсолутни промашај.. Русија каска за Америма целу деценију у технологији, Кина је још даље.
Сухој Т50 је ловац исто као и Ф22, стим што је једно 20 пута јефтинији, одличан што се радара тиче. Ако ћеш да поредиш ловце, УСА има близу 200 Рептора, Ф35 итд..

Back