čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
eto ti sad
naravno da nije, ali je definitivno bolja, prirodnija solucija od ovoga što imamo ovako.
Znači ipak jeste cvećka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto ti sad
naravno da nije, ali je definitivno bolja, prirodnija solucija od ovoga što imamo ovako.

Па рецимо да не цвокоћу ако им искључе гас, јел ти то довољно ?Kako sam se pogubio, trubis mi o tome da ce Rusi za saradnju sa EU traziti ustupke, kad ono dadose gasovod za dzabe.
A sad vec najavljuju i prikljucenje u STO ove godine, ako EU pristane.
Sta li ce to traziti od EU da bi ona pristala, bas me zanima?
Niko tebi ne spori tvoje voljenje ali da ćeš mene uterati u nešto slično onome gde sam već bila, bogme nećeš dok god ja imam pravo glasa. Patriote vole svoju zemlju a tuđu samo poštuju ako je za poštovanje,
![]()
Znaci nista od kusuranja.
Nego udje li vise Rusija u STO, koliko li to kosta, da li ce ih pustiti, ako mi platimo?![]()
.... aaa ??
.. puca joj za STO ona stvar ..Па рецимо да не цвокоћу ако им искључе гас, јел ти то довољно ?
Al si ga poentirao ... impresioniro si nas .. zvuci ono STO - pa jos Gruzija ne da ...... aaa ??
Rusija uopste ne zeli da udje u STO - to svako ko iole prati Rusku politiku odlicno kapira .... puca joj za STO ona stvar ..
Ти си мене дрско и безобразно набедила да сам "квази патриота" и да волим Русе из разлога "чистог интереса" - а ја сам покушао да ти објасним сопствену наклоност према Русима јер сматрам да су Срби и Руси ИСТИ НАРОД. То је моје мишљење.
А ја тебе или било кога да "УТЕРУЈЕМ" у било шта - не пада ми ни на крај памети - још једну тешку глупост си написала када сам ја у питању... нека свако поступа по својој савести и својим осећањима...
Па јел се поновио проблем с Украјином?Da li se secas koliko su Rusi ubedjivali EU da se nece ponoviti problem sa Ukrajinom i da ce naci alternativu za dostavljanje gasa?
Zato te i pitam, da li ce da ih prime, ako mi platimo, ne bi bilo prvi put?
Па јел се поновио проблем с Украјином?
И да ли сада после завршетка северног тока Украјина може да прави проблеме?
Шта то ми плаћамо, какав први или н-ти пут???
Sta sam poentirao?
Da Rusi nece da uskrate pomoc Srbiji, za ulaz u STO?
Pa dobro ima i drugih zarista, mozda nije nas red da platimo.
Па јесте Велики Володја нема времена много да се убеђује са њима каже им да промене мозак и они ућуте.
Он ако буде председник биће добро, рекоше да ће у септембру да одлуче ко ће бити кандидат али за сада нико се не оглашава у Русији по том питању.
Дуго се господа са Запада нису неког плашила као Путина.

Тај гасовод је 51%:49%, Руси:Немци.Koji si ti lik. Rusi napravise poseban gasovod samo za Nemacku, da bi oni nastavili da kupuju, a ti pricas da ce da im uskrate prodaju gasa.
Čak i svoju naciju nipodaštavaš, ukidaš joj posebnost i samostalnost što je, ja nemam reči. Strašno.
El ti znas sta je napisano : Rusija upste ne zeli da udje i STO i samo zajebava shabane ..
Sto se tice gasovioda ,,Severni tok ,, ni tu nemas pojma - nije Rusija samo izgradila taj gasovod vec je od nemacke kupila i 50 % distributivne mreze u nemackoj .... A obzirom da je nemacka odustala od atomskih centrla i da je ,, Simens ,, odustao od te tehnologije preostalo im je samo da potpuno oslone na Ruske isporuke ..
O Malorusiji ( Ukrajini ) takodje nemas pojma .
A sto ce tebi uopste ucesce na temi .. citaj .. uci .. i budi tiho ..
Тај гасовод је 51%:49%, Руси:Немци.
Тако да се не бадрцаш изјавама, а обе стране су га градиле баш зато да избегну и Украјину и Пољску, која је у ЕУ и коју један германофил твојих маштања сматра Немачким пашчетом.
Али ето и Германи су на опрезу.
NASTAVAK RUSKE OFANZIVE - DMITRIJ ROGOZIN: ZAŠTO ZAPAD OVOLIKO MRZI SRBE?
nedelja, 18 septembar 2011 10:03
Potpuno je jasno da se i NATO i EU konzistentno kreću putem prekrajanja granica u Evropi i rasparčavanja korpusa srpskog naroda
„Situacija na Kosovu se može naglo pogoršati zbog činjenice da su rukovodstvo ove samoproglašene teritorije, a naročito premijer Hašim Tači koji je poznat po svojoj kriminalnoj prošlosti, objavili nameru Prištine da 16. septembra uspostave kontrolu nad administrativnom linijom između Kosova i glavnog dela Srbije. To će biti izvedeno uvođenjem carinskih i pograničnih kontrola od strane albanskog osoblja na graničnim prelazime Jarinje i Brnjak,“ izjavio je Rogozin u intervjuu za Interfaks.
„Za svoje čvrste poteze, Priština se poziva na punu podršku NATO snaga na Kosovu (Kfor) i misije vladavine prava Evropske unije u (Euleks). Prema tvrdnjama Prištine, Kfor i Euleks su spremni da Albancima pruže sve vidove pomoći. Prirodno, rukovodstvo srpskih opština na ovoj teritoriji se veoma plaši mogućeg krvoprolića. Sa ovim u vezi, Rusija gaji velike sumnje po pitanju da će neutralni status mandata NATO i EU misije u ovakvoj situaciji biti održan,“ rekao je Rogozin.
„Potpuno je jasno da se i NATO i EU konzistentno kreću putem prekrajanja granica u Evropi i rasparčavanja korpusa srpskog naroda. Oni pokušavaju da nametnu apsolutnu političku i ekonomsku blokadu i izolaciju Srbima na Kosovu i da ih time nateraju da prihvate državnost koju Srbima nameće jedan teroristički režim za koji su ilegalno glasale zemlje članice NATO pakta i EU,“ izjavio je on.
„Sa ovim u vezi, mi ćemo smatrati uplitanje NATO pakta u gušenje mogućeg otpora Srba na strani kosovske policije kao grubo kršenje mandata koji je NATO sam sebi dodelio na Kosovu i okarakterisaćemo ga kao potez koji je uperen protiv srpskog naroda u celini,“ dodao je Rogozin.
Nešto kasnije istoga dana, veb sajt moskovskog radija „Eho Moskve“ je citirao Rogozina koji je izjavio sledeće: „Kod nas se postavilo pitanje: zašto Zapad toliko mrzi Srbe?... Opšte uzevši, promena mape Balkana kako bi se ugodilo interesima NATO pakta miriše na činjenicu da NATO, nakon situacije u Libiji, jasno usvaja platformu globalnog žandarma koji koristi palicu da bi gonio sve živo i nametnuo im zapadnjačku viziju“.
Rogozin je takođe opisao situaciju u Srbiji kao „najkomplikovaniju i najopasniju“ od kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Sad se vrati unazad, procitaj o zavrtanju slavine, ucenjivanju EU za Balkan.
Pa se vrati na ovo, gde Rusi i Nemce u najvece saradjuju i boli ih za nas.
E , ovo je vec visi pilotaz ....
E, sad je valjda jasno zasto sam pisao da je tek pocelo ...![]()
Не лоопетај, патиш од агнозије.Sad se vrati unazad, procitaj o zavrtanju slavine, ucenjivanju EU za Balkan.
Pa se vrati na ovo, gde Rusi i Nemce u najvece saradjuju i boli ih za nas.
ЗАПАДЊАЦИ ЈАВНО ЗАХТЕВАЈУ ДА БАЋУШКА ПУТИН НЕ СМЕ ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК РУСИЈЕ !!!![]()