Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

A sta je to Velika Rusija konkretno ponudila, konkretno uradila da nas ne parchaju i da se ne popi.shvaju po nama?
A cekaj, nije kriva Rusija, nego rezim koji nije trazio pomoc
Aaaaaa, sad shvatam
Samo je potrebno da trazimo i eto munja od S400 i grmljavine mocnih sukhoja, koji stoje upaljeni sirom Rusije i vec godinama greju motore, potrosisvsi hiljade tona goriva..... sistemi S400 stoje spakovani na brodovima koji takodje turiraju motore da nam to isporuce, desetine milijardi dolara stoje spremni na opciji "prebaci", a hiljade ruskih vojnika vec godinama je u stanju borbenog dezurstva i uzbune najviseg stepena, sve cekajuci komandu da se iskrcaju u Srbiji

Ali nece Boris da trazi.....bem ga shuntavog :rida:

Moram da se nasmejem, duhovito!

Pa ne mogu da shvatim, da su poslali taj S300 jos '99-te god, mozda bi manje bilo ljudskih i materijalnih gubitaka, ali da, tad je bio Jeljcin. Sada kad je Putin, sve to stoji 'na gotovs".

Snovi i masta, baljezganje bez pokrica...

A sta je to Velika Rusija konkretno ponudila, konkretno uradila da nas ne parchaju i da se ne popi.shvaju po nama?
Aaaaaa, sad shvatam
Samo je potrebno da trazimo i eto munja od S400 i grmljavine mocnih sukhoja, koji stoje upaljeni sirom Rusije i vec godinama greju motore, potrosisvsi hiljade tona goriva..... sistemi S400 stoje spakovani na brodovima koji takodje turiraju motore da nam to isporuce, desetine milijardi dolara stoje spremni na opciji "prebaci", a hiljade ruskih vojnika vec godinama je u stanju borbenog dezurstva i uzbune najviseg stepena, sve cekajuci komandu da se iskrcaju u Srbiji

Materijalno nije ponudila nista...cinjenica...
Nije previse ni verbalno ponudila al dobro....

Ali reci ti meni,sta ti impliciras,ajde sada da pohrlimo u zagrljaj(pitam se sta radimo zadnjih 10 godina)zapadnim prijateljima,i da nastavimo sa ekonomsko/kulturnom renesansom u koju su nas nasi evropski prijatelji doveli...
Sta ce nam zemlje u razvoju,brik...sta je to cigla...treci svet....teraj to u pm..... idemo mi u EU...covece to je buducnost...

Moram da se nasmejem, duhovito!

Pa ne mogu da shvatim, da su poslali taj S300 jos '99-te god, mozda bi manje bilo ljudskih i materijalnih gubitaka, ali da, tad je bio Jeljcin. Sada kad je Putin, sve to stoji 'na gotovs".

Snovi i masta, baljezganje bez pokrica...

a kome da pošalju? tadiji pa da sutradan sve to završi u bondstilu. nemoj biti naivna.

Постоји нека листа држава по демократији, и Русија испада број 107. у свету:

http://imageshack.us/f/16/81297832.jpg/

Пази демократија значи владавина народа или владавина већине.

У Руској Федерацији 75% народа подржава владу на чијем је челу Владимир Владимирович Путин.

Колико Владу Републике Србије на чијем челу је Мирко Цветковић подржава процентуално народа?

У САД у последњих 10 година је у два наврата мимо воље бирачког тела а на основу права које имају електори је изабран председник, да ли је то владавина народа , тј. владавина већине?

Хоћу да аргументујеш те твоје тврдње и ја ћу се сложити с' тобом?

У Руској Федерацији 75% народа подржава владу на чијем је челу Владимир Владимирович Путин.

Колико Владу Републике Србије на чијем челу је Мирко Цветковић подржава процентуално народа?

У САД у последњих 10 година је у два наврата мимо воље бирачког тела а на основу права које имају електори је изабран председник, да ли је то владавина народа , тј. владавина већине?

e ebi ga sad :lol:

Da li mislis da je moralno to sto se Medvedev i Putin smenjuju na liniji premijer-predsednik?Kao sto vidis u praksi, potrebno je redefinisati izraz demokratija ili uvesti neki drugi u upotrebu, jer, nekada davno, taj izraz je imao smisla. Od Francuske revolucije, to je tiranija neobrazovanih i ne bas bistrih, pokvarenih, onih koji menjaju strane i da ne nabrajam.Mislim da je Kostunica bio u pravu kada je hteo da uvede proporcionalni sistem.

Da li mislis da je moralno to sto se Medvedev i Putin smenjuju na liniji premijer-predsednik?Kao sto vidis u praksi, potrebno je redefinisati izraz demokratija ili uvesti neki drugi u upotrebu, jer, nekada davno, taj izraz je imao smisla. Od Francuske revolucije, to je tiranija neobrazovanih i ne bas bistrih, pokvarenih, onih koji menjaju strane i da ne nabrajam.Mislim da je Kostunica bio u pravu kada je hteo da uvede proporcionalni sistem.

Стварно немамо више шта да дискутујемо.

Нисам мислио на тебе, не знам како си се препознала?:think:
More mars djubre!
Potpuno te podrzavam.

Aaaaaa, sad shvatam

Da baš tako rusi turiraju srpski živalj kojekakvim nebolozama sramotno

Стварно немамо више шта да дискутујемо.

Ne pravdam se, ali ne znam kome je upuceno more mars djubre.To mi odmah nije bilo jasno.Ja tebe nicim nisam uvredila, a ako jesam, to je neka greska, zato sto me Tension vredjao celo vece, pa nisam imala dobar pregled.Ako nemamo o cemu da diskutujemo, onda je tako.

Ne pravdam se, ali ne znam kome je upuceno more mars djubre.To mi odmah nije bilo jasno.Ja tebe nicim nisam uvredila, a ako jesam, to je neka greska, zato sto me Tension vredjao celo vece, pa nisam imala dobar pregled.Ako nemamo o cemu da diskutujemo, onda je tako.

Мени је упућено.

Биће све уреду. :)
Сад су се Руси разбеснели.
А знамо сви како је кад се ми Словенски народи разбеснимо, с акцентом на Русима. :lol: :eek:

п.с. да се подсетимо, ипак је његова Екселенција рекла да ће бранити српски интерес упркос неким ''Србима'' који би да Србију направе зависном :D

Pa nije to odgovor, premda je istina, ja sam pitala sta dalje stim sto je Konuzin "lepo pricao" i sto mu je svaka "zlatna"? Sta cemo da preduzmemo, tj. sta ce ljudi koji ga hvale da preduzmu?

Bezobrazna si. Ja ga podržavam. Jel hoćeš da uzmem pušku i sam krenem na Kosovo? Jel hoćeš da nađem još 5-6 drugara pa da naoružani lovačkim puškama krenemo u napad? Jel misliš da ako ja sad ne mogu sam da odem i da ratujem ne smem da podržim nekoga ko voli ovu zemlju?

Ajde ti mi kaži šta ti radiš povodom te izjave, osim što se rugaš ovde? Što ne odeš da daš zvaničnu izjavu na TV-u kako Konuzin lupeta? A?

Pa bato, ja mislim da su neki od vas za lechenje
A ti pak mislis da su neki placeni
I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ali svakako ne spadam u takve, pa se malo salim. Izvini ako te to uvredilo
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
I mnogo toga bih voleo da nije ovako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima

Slušaj Stronco, otvaranje teme na koju ljudi (i neljudi) mogu i ne moraju da dođu ne može nikoga da ometa. Upadanje na tuđu temu i provokacije je neljudsko ponašanje. Znam da će se neljudi sami pronaći, pa zato neću nikoga da prozovem.

Eto kako to ide, sami sebi ne verujemo, tražimo zaverenike u sopstvenom narodu a čim se pojavi neki Rus iznebuha nam vera u ljude i njihove reči
dosegne neslućeni nivo.

šta te konkretno buni u onome što je rus rekao, to jest, u vezi čega si sumnjičava, to jest, šta tačno nije tačno u onome što je rekao? :lol:

Back