- Poruka
- 51.779
šta 'šta s tim'?
Pa sta s tim? Sta dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta 'šta s tim'?
A, svadjao se s njima...?
Ako, neka im je rek'o!
Svi smo mi izdajnici. Onaj koji sedi kući i gleda na TV u kako mu rasturaju zemlju i čak ni ne izadje na izbore da kazni na glasačkom mestu vlast - za mene je izdajnik.
Juče sam ga postirao negde.
Čovek im je sve rekao!
Svaka mu je zlatna!

Pa sta s tim? Sta dalje?
pa šta bi ti, da te on vadi iz gomana a ti da sediš i gledaš prenos?
Немој више бре да ми спамујеш тему таквим небулозним цитирањем туђих постова!
Ja sam bila nekih sat i po na Trgu (Civijada) bilo je svega i svacega - smeha, igara, pesama, aforizama, satire...a iz publike se u jednom momentu zaorilo: Konuzine SRPSKI sine, al' omlati NATO-sline![]()
Juče sam ga postirao negde.
Čovek im je sve rekao!
Svaka mu je zlatna!
Prvo ti meni odgovori pa cu ja tebi.
Doticni gospodin je postavio pitanja, nije bilo nikakvog zakljucka.Samo je trazio Srbe u publici u kojoj su sedeli svi moguci iz okolnih drzava.Ah, razumem njegovu metaforu, ali bez konkretne, jasne pomoci, bez lupanja cipelom o sto, sve je to prazna slama.Ili me podrzavas stvarno, na terenu, ili ne.
HAHAHAHAAAAA!
Nek uzme srpsko državljanstvo, postaje novi predsednik Srbije!
Амбасадро је изванредан човек он се више од оних пацова интересује за Србију
Da li ti stvarno verujes u to?
Он само жели да прошири диктаторске пипке из МосквеАмбасадро је изванредан човек он се више од оних пацова интересује за Србију
jes ti kad čula za dobronameran savet?
a simptomatično je da većinom žene podržavaju taj 'oslobodime od mene sama' trip. alo, buđenje!
šta dalje? jel to?
kako šta dalje? jesu rusi mogli da rasporede srpsku vojsku duž 'granice' sa kosovom? ko je trebalo to da uradi? putin?
jesu rusi trebali da pokrenu pitanje bezbednosti srpskih civila na severu kosova ili je to trebalo da uradi 'srpska' vlast bna tom kretenskom sastanku forumu, šta li je bilo?
off:
Ako se tebi ne svidja razgovor sa mnom - zaobidji me, kao sto ja tebe zaobilazim.
Moje citiranje tudjih postova je razgovor na temu a ne spam, a ako ti je krivo sto sam na temi, zalim, ona je javna i ne moras da mi se obracas.
Он само жели да прошири диктаторске пипке из Москве
Речено му је да се овде пајсери ложе на такве изјаве
Срећом Русија нема моћ да буде играч овде
Коњузине пакуј фен и правац кући