Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Svi smo mi izdajnici. Onaj koji sedi kući i gleda na TV u kako mu rasturaju zemlju i čak ni ne izadje na izbore da kazni na glasačkom mestu vlast - za mene je izdajnik.

Ti sebe nazivaj kako hoces, ali druge ne mozes, nemas to pravo.Verujem da vecina ovih ljudi sto pise po forumu uredno glasa, ja to cinim 19 godina:Redovno sam posecivala sahrane mojih drugova koji su poginuli u nekom od ovih ratova, a neki si u Americi ili Rusiji.Sada je na tebe red.

Juče sam ga postirao negde.
Čovek im je sve rekao!
Svaka mu je zlatna!

Ja sam bila nekih sat i po na Trgu (Civijada) bilo je svega i svacega - smeha, igara, pesama, aforizama, satire...a iz publike se u jednom momentu zaorilo: Konuzine SRPSKI sine, al' omlati NATO-sline:)

pa šta bi ti, da te on vadi iz gomana a ti da sediš i gledaš prenos?

Prvo ti meni odgovori pa cu ja tebi.

Немој више бре да ми спамујеш тему таквим небулозним цитирањем туђих постова!

off:

Ako se tebi ne svidja razgovor sa mnom - zaobidji me, kao sto ja tebe zaobilazim.

Moje citiranje tudjih postova je razgovor na temu a ne spam, a ako ti je krivo sto sam na temi, zalim, ona je javna i ne moras da mi se obracas.

Poslednja izmena:
Juče sam ga postirao negde.
Čovek im je sve rekao!
Svaka mu je zlatna!

Doticni gospodin je postavio pitanja, nije bilo nikakvog zakljucka.Samo je trazio Srbe u publici u kojoj su sedeli svi moguci iz okolnih drzava.Ah, razumem njegovu metaforu, ali bez konkretne, jasne pomoci, bez lupanja cipelom o sto, sve je to prazna slama.Ili me podrzavas stvarno, na terenu, ili ne.

Prvo ti meni odgovori pa cu ja tebi.

šta dalje? jel to?

kako šta dalje? jesu rusi mogli da rasporede srpsku vojsku duž 'granice' sa kosovom? ko je trebalo to da uradi? putin?

jesu rusi trebali da pokrenu pitanje bezbednosti srpskih civila na severu kosova ili je to trebalo da uradi 'srpska' vlast bna tom kretenskom sastanku forumu, šta li je bilo?

Doticni gospodin je postavio pitanja, nije bilo nikakvog zakljucka.Samo je trazio Srbe u publici u kojoj su sedeli svi moguci iz okolnih drzava.Ah, razumem njegovu metaforu, ali bez konkretne, jasne pomoci, bez lupanja cipelom o sto, sve je to prazna slama.Ili me podrzavas stvarno, na terenu, ili ne.

jes ti kad čula za dobronameran savet?

a simptomatično je da većinom žene podržavaju taj 'oslobodime od mene sama' trip. alo, buđenje!

Амбасадро је изванредан човек он се више од оних пацова интересује за Србију
Он само жели да прошири диктаторске пипке из Москве

Речено му је да се овде пајсери ложе на такве изјаве

Срећом Русија нема моћ да буде играч овде

Коњузине пакуј фен и правац кући

šta dalje? jel to?

kako šta dalje? jesu rusi mogli da rasporede srpsku vojsku duž 'granice' sa kosovom? ko je trebalo to da uradi? putin?

jesu rusi trebali da pokrenu pitanje bezbednosti srpskih civila na severu kosova ili je to trebalo da uradi 'srpska' vlast bna tom kretenskom sastanku forumu, šta li je bilo?

Pa nije to odgovor, premda je istina, ja sam pitala sta dalje stim sto je Konuzin "lepo pricao" i sto mu je svaka "zlatna"? Sta cemo da preduzmemo, tj. sta ce ljudi koji ga hvale da preduzmu?

off:

Ako se tebi ne svidja razgovor sa mnom - zaobidji me, kao sto ja tebe zaobilazim.

Moje citiranje tudjih postova je razgovor na temu a ne spam, a ako ti je krivo sto sam na temi, zalim, ona je javna i ne moras da mi se obracas.

Таман посла, чак би волео да прочитам и неки дужи и смислени твој пост?

Он само жели да прошири диктаторске пипке из Москве

Речено му је да се овде пајсери ложе на такве изјаве

Срећом Русија нема моћ да буде играч овде

Коњузине пакуј фен и правац кући

И шта онда да будемо робље алнбанске иреденте и натоваца, шта онда?

Back