Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Ti imaš ovde najmanje 3,4 uvrede koje su samo brisane zato nemaš pravo da se žališ na druge.:bye:

Pa navedi ih i čemu laži kad NIŠTA moje na ovoj temi nije brisano sem onog odgovora najsvežijem klonu sa juga ?:D

Imam ja dobra iskustva ovde i sve do jednog posta iskopirano i pothranjeno , što je sigurno-sigurno:mrgreen:

Tuga :(

Pa zar su to Rusi, naročito ako imate u planu i dalje da se tabamo sa Hrvatima, Šiptarima, balijama itd?

Ključno pitanje: Kada je ruska pomoć NAMA nadvisila američku NJIMA?

Ako na to gledaš sa distance od 20 godina...onda je odgovor NIKAD....jer je i sama Rusija u banani bila u tom periodu.
Ali 20 godina je smešno kratak period sa istorijskog aspekta.

Činjenica je da je snaga Rusije uvek bila u direktnoj korelaciji sa snagom Srbije.
Kada je Rusija bila jaka...i Srbija je bila jaka.
To je fakat koje niko ne može da ospori, pa ni najveći anglofili.

Pa navedi ih i čemu laži kad NIŠTA moje na ovoj temi nije brisano sem onog odgovora najsvežijem klonu sa juga ?:D

Imam ja dobra iskustva ovde i sve do jednog posta iskopirano i pothranjeno , što je sigurno-sigurno:mrgreen:

Tuga :(
Klon sa Juga je osoba koju ti konstantno vređaš..Tužno je to ponašanje to si u pravu...Kad nijedan post ne može da se napiše bez uvrede...

Ako na to gledaš sa distance od 20 godina...onda je odgovor NIKAD....jer je i sama Rusija u banani bila u tom periodu.
Ali 20 godina je smešno kratak period sa istorijskog aspekta.

Činjenica je da je snaga Rusije uvek bila u direktnoj korelaciji sa snagom Srbije.
Kada je Rusija bila jaka...i Srbija je bila jaka.
To je fakat koje niko ne može da ospori, pa ni najveći anglofili.

Neozbiljan odgovor.

Nije to glupo pitanje, nego retoričko :hahaha:

A ako tako dobro razumeš diplomatiju, kaži mi zašto EU zemlje ne gase naše požare. Nije valjda da nemaju interesa?

nisam ispratio forum o bezbednosti kad se govorilo o ovom pitanju......njihov izgovor je verovatno da su ih rusi zaebali i pre njih krenuli da nam pomažu u gašenju požara pa oni dobrice jedne ne mogu u isto vreme da gase požare po srbiji kad i rusi......inače odgovor na retoričko pitanje je bio čist sarkazam.....

Naravno da je bio pijan. Samo poslušaj njegov ton glasa, grgolja votku dok priča.
I ne govori mi da nas je rUsija uvek štitila. Videli smo njenu zaštitu poslednjih 90 godina.

Vidim da si se odmah uhvatila za čašicu, baš i ličiš na te votkaše kojima se hvališ.

Slušala i fascinirana i tonom i gestovima i rečima , a što se tiče ovog ličenja na votkaše : pa pazi, ja živim u prestonici, metropoli , imam na raspolaganju toliko interesantnih dešavanja u svom životu da nemam potrebe da se utapam u bilo čemu pa ni u alkoholu...ali teško je to vama dole za shvatiti, znam...pu pu pu daleko bili od moje kuće :(

60%...a to ipak nije 100%.
Oni milijardu kubika izvlače iz Jadranskog mora.
Mi more nemamo.
Ma nebitno odakle izvlače gas, izvlače ga, tlo pod Panonskim morem puno je nalazišta samo se treba malo potruditi, to sam htela kazati.
Mi imamo i žita i voća i povrća i što-šta još pa opet uvozimo, samo uvozimo

Neozbiljan odgovor.

Daj ti neko ozbiljno mišljenje u prilog tvojoj tezi.
Ako ti ovih 11 godina koliko oralno zadovoljavamo zapadne apetite, nisu dovoljni da shvatiš da oni tamo na nas gledaju kao na teško obolelog bolesnika kome pomoći nema...i koga treba samo gaziti....onda razumem da ti je moj odgovor neozbiljan.

Ma nebitno odakle izvlače gas, izvlače ga, tlo pod Panonskim morem puno je nalazišta samo se treba malo potruditi, to sam htela kazati.
Mi imamo i žita i voća i povrća i što-šta još pa opet uvozimo, samo uvozimo

Izvini...ali i juče si mi zvučala neozbiljno kada si o tome pisala.
Pa nije gas pšenica ili kukuruz, pa da ga možeš svake godine sejati i brati.

Sve i da Vojvodina leži na gasu...pa nije to baš da uzmeš ašov i da kopaš.

A propo teme mislim da taj gospodin nije smeo tako da nastupi što bih osudio i da je reč o ambasadoru bilo koje zemlje...Jednostavno prekršio je diplomatski kod ponašanja...

jeste prekršio je taj kodeks......da završimo sa tim......dakle konuzin je prekršio kodeks ponašanja......jel to sad svima jasno......kad smo to konstatovali ajmo da se osvrnemo na ono što je on izgovorio.......jel je nešto slagao......izmislio.......da nije nekog istinom uvredio.......osim prodanih duša.......ajde da se bavimo malo onim što je rečeno kad smo već ustanovili da je prekršio pravila ponašanja u zemlji gde kompletna vlast krši ustav te zemlje i vlada uredbama........nije bitno kako i ko je rekao nego šta je rečeno.......

jeste prekršio je taj kodeks......da završimo sa tim......dakle konuzin je prekršio kodeks ponašanja......jel to sad svima jasno......kad smo to konstatovali ajmo da se osvrnemo na ono što je on izgovorio.......jel je nešto slagao......izmislio.......da nije nekog istinom uvredio.......osim prodanih duša.......ajde da se bavimo malo onim što je rečeno kad smo već ustanovili da je prekršio pravila ponašanja u zemlji gde kompletna vlast krši ustav te zemlje i vlada uredbama........nije bitno kako i ko je rekao nego šta je rečeno.......

Da, kako neko dugi sme da upravlja Srbijom a da to nije Rus? Koja je razlika da li Srbijom upravlja zapad ili istok?

Pa jeste napravio skandal, on je u ovoj državi samo gost kao i svi ostali ambasadori, obaška to što Rusija samo klepeće jezikom a rezultata ni za lek

A kad Jelko Kacin dodje u skupštinu Srbije, pa srpske poslanike pozdravi sa "Merdita"...onda to nije skandal.
Kad svako malo dodje neki zvaničnik sa Zapada i rasplače Borisa Tadića i Vuka Jeremića ucenama da se moramo odreći nacionalnih interesa na Kosovu...to se doživljava kao nešto normalno.

Daj ti neko ozbiljno mišljenje u prilog tvojoj tezi.
Ako ti ovih 11 godina koliko oralno zadovoljavamo zapadne apetite, nisu dovoljni da shvatiš da oni tamo na nas gledaju kao na teško obolelog bolesnika kome pomoći nema...i koga treba samo gaziti....onda razumem da ti je moj odgovor neozbiljan.

Pa neozbiljan je jer ne predlažete ništa drugo do li puke neizvesnosti. Sva argumentacija se sadrži u srpskom preživljavanju Osmanlija. To jeste neozbiljno i nedovoljno ubedljivo.

Vidiš, i u tome je problem. Ovde niko nije nedvosmisleno zadovoljavao nečije apetite nego se nećkao i kurvao. Kako to da nismo već u NATO i kako to da smo Mladića isporućili tek 2011. ako smo uvek i samo jedino zadovoljavali zapadne apetite? Zapad je sve vreme imao kooperativnije partnere - Hrvate, Bošnjake, Albance...Srbi su uvek nudili manje.

A Rusi jedino nas imali svih 20 godina ovde i? Kad su pokazali volju i spremnost da reaguju? Kad kažem reaguju mislim zaista reaguju. Mi i ovih dana protiv sebe imamo NATO helikoptere, transportere...

I šta sada, ovo je argument na moju repliku Sanovniku? Ko sad ovde troluje ja ili ti?

Ti - i to vide modovi ... A cilj mog pitanja je bio :

1 . Da te modovi odstrane jer si napisao milion postova bez veze na temi ..

2. Da pokazem kako su se na temi neki Srbi udruzili sa hrvatima , hortijevcima , talibanima - i prihvatili njihovu antirusku vizuru ...

3. Da ti odjasnim kako nemas pojma ciju naftu i gas koristite vi hrvati - Rusi imaju vlasnistvo 25 % ,, MOL ,, .. a ti nam slobodno napisi kakav je odnos ,,INA ,, - ,,MOL ,, ..

4. Sve je ovo vrlo tesno povezano sa vrlo mogucim posledicama po Srbiju zbog ovakvog ponasanja antisrpske i antiruske vlasti prema opunomocenom predstavniku Rusije u Srbiji ..

nisam ispratio forum o bezbednosti kad se govorilo o ovom pitanju......njihov izgovor je verovatno da su ih rusi zaebali i pre njih krenuli da nam pomažu u gašenju požara pa oni dobrice jedne ne mogu u isto vreme da gase požare po srbiji kad i rusi......inače odgovor na retoričko pitanje je bio čist sarkazam.....

Šta sad....u Srbiji ne mogu istovremeno da lete dva aviona?

Jeste li ikada čuli ovu pesmu ?

Ацо, занима ме твој коментар на ову песму....мада смо с овим дебело офф, али ипак дискусија иде даље. Кажем то зато што имам и ја занимљив материјал који је у овом фазону....

Da, kako neko dugi sme da upravlja Srbijom a da to nije Rus? Koja je razlika da li Srbijom upravlja zapad ili istok?

dobro.....napokon i nešto pametno od tebe da se pročita.........srbijom vlada zapad.......i to je nešto......vidiš ......i sad jel treba da te neko napada zato što si istinu napisala........ne treba nikog zbog istine napadati.......ni tebe ni konuzina

Poslednja izmena:

Back