Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Neca veliča Hitlera i nacizam.
To tako neće da može! U kom postu je to uradio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neca veliča Hitlera i nacizam.
Pazi kad ne dozvoljavaju da ti dam reputaciju ?!![]()
Svaki normalni Srbin je rusofil.
To je greska.
Svaki normalni Strbin je srbofil,a ne nicija podguzna muva.
Rusofil misli na Ruse kao narod, a ne na buba ruse ili neke druge insekte. Jao kako si se zbunila.
A Rusofil ne isključuje Srbofiliju, samo je dopunjava.
Pa ipak nije u redu da tako definise ljude (kao nenormalne). Sta je sa onima koji nisu ni za koga, do za Srbiju. I ne vole niti Ruse, niti Engleze?
Svaki normalni Srbin je domacin i gleda svoju porodicu, svoju familiju, svoju naciju...
Budale su idolopoklonici.
Kad ce Srbija da nauci: Plati reket i gledaj svoja posla? (Kao Dubrovacka rep. napr.)
SAMO SRBIJA !!!Sve sto se desilo i desava srbima u Srbiji, sami su zasluzili. REALNO (sto bi reko kolega)![]()
Pa ipak nije u redu da tako definise ljude (kao nenormalne). Sta je sa onima koji nisu ni za koga, do za Srbiju. I ne vole niti Ruse, niti Engleze?
Nemojte bre da ispirete mozak ljudima!
Ti ljudi samo nisu svesni činjenice da moraju odabrati stranu. Da nemaju izbora da budu neutralni. Koliko se ljudi javno deklarisalo kao Rusofili pre 99. Vrlo malo. Penzioneri. Sad, kad smo videli kuda nas vodi nesvrstanost, moramo da biramo stranu.
More mars djubre jedno udbasko!
Pa da. I to sam zaboravio.
Šta misliš ti, kakvog interesa ima Rusija da gasi požare po Srbiji?
A kakvog ima EU da ne gasi i ne pomogne? Nikako.
Da, ali to ne znaci da moramo i da VOLIMO tu stranu. Dakle niti da budemo rusofili, niti anglofili.
Da, ali to ne znaci da moramo i da VOLIMO tu stranu. Dakle niti da budemo rusofili, niti anglofili.
Pa ne znaci ako neko nije rusofil da je odmah probugarski orjentisan!
Takve etikete lepe samo komunisti jer vole jednoumlje i jer ne shvataju da ima razlicitih od njih. zato su i izmislili Goli Otok.
Mi bez saveznika i stranih partnera ne možemo. Nikad nismo ni mogli.
Poenta je samo prepoznati ko ti je bolji partner i bolji saveznik.
E odgovaraš na pogrešno pitanje. Ja sam te drugo pitao.
Ma u redu je, necu da se pravdam sada namerno! Zato sto g-din Presretac tako kaze? Epa necu sad da objasnjavam!
Isto vazi i z tebe ovo gore. Dovoljno sam dugo ovde da se moze videti za sta sam, sve ostalo je zlonamerno receno i iz krajnje sujete i jednoumlja. Drugi put.
Ti ljudi samo nisu svesni činjenice da moraju odabrati stranu. Da nemaju izbora da budu neutralni. Koliko se ljudi javno deklarisalo kao Rusofili pre 99. Vrlo malo. Penzioneri. Sad, kad smo videli kuda nas vodi nesvrstanost, moramo da biramo stranu.
Rusija je imala prilike da se pokaže posle bombardovanja i užasne štete koja je nastala. Čak se i spominjalo da će obnoviti Avalski toranj i jedan most, ali od toga nije bilo ništa. Rusija je uvek u zaostatku i uvek je iznenađena. Poenta je u tome što se devedesetih i sad ruska podrška svodila samo na laprdanje. Ali zato nisu bili gadljivi da prodaju naoružanje Tuđmanu. Gadi mi se ruska politika i ruska "elita
što se tiče toga "šta mi vidimo" , ja ne vidim više ništa u Rusiji, Rusija je zemlja u neprestanim krizama i turbulencijama, od svog postanka, koja je nesposobna sama sebi da pomogne, ali bar nije uništavala i rasparčavala srbiju. O bratstvu naravno, nema govora.
GDE SE GOD OKRENES _ DUPE TI JE POZADI
Prvog dana posle bombardovanja na Surcin je sleteo avion sa 400 miliona dolara u gotovim novcanicama - bespovratna pomoc Rusije i Kine - za obnovu Srbije ...
Mogao bi drug Mrka malo o tome - kad vec drugi nece ...