Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

поставља се питање коме на првом месту не одговара чврста веза срба и русије? одговор на то питање је једноставан и одавно познат, већ вековима, и своди се на 3 - 4 државе од којих је једна минијатурна квазидржава са највећом банком на планети а остале су у тесној вези са њом од проглашења тзв свете алијансе. а змија се у главу туче.

Вејвода није једини од такве "сорте",Србија је пуна разних НВО организација које нико не контролише и нико не узима за озбиљно а раде озбиљне послове за непријатеље Србије!
Ту су Наташа Кандић и њен "фонд за хуманитарно право", Соња Бисерко "хелсиншки обор за свињска права", фонд за политичку изузетност Соња Лихт, и још ко зна колико таквих творевина има у Србији неке су директно повезане са странкама и чак се финансирају из буџета Србије,на пример овај "фонд за политичку изузетност" Соње Лихт је приколица Демократске Странке Бориса Тадића......
Овај Вејвода је можда најкрупнија риба међу овим НВО творевинама....
Мене чуди само како у Србији има толико таквих организација и да нико се против њих не буни нико их не склања,а праве огромну штету и баве се политиком,а нису полоитичке странке,поседују мноштво и писаних и електронских медија,раде озбиљан штеточински посао....

Pijan ruski ambasador drži predavanje. To nije OK.

vidiš što taj....kako ti kažeš..... pijan rus govori to svaki trezan srbin misli.......da je sreće da je zemlja srbija izrodila poštena i hrabra čoveka koji će mesto rusa sasuti istinu srbima u lice ........tužnu istinu koju su srbi prvi put čuli na tv od okupacije 2000 godine.......nadam se da će ovaj početak iznošenja istine na svetlo dana koju je počeo rus nastaviti srbi i da će to postati praksa u zemlji srbiji.......

поставља се питање коме на првом месту не одговара чврста веза срба и русије? одговор на то питање је једноставан и одавно познат, већ вековима, и своди се на 3 - 4 државе од којих је једна минијатурна квазидржава са највећом банком на планети а остале су у тесној вези са њом од проглашења тзв свете алијансе. а змија се у главу туче.

Evo vidimo i na temi - udruzuju se nasi sa ujkanima , honvedima , talibanima ..

Konuzin je uradio svoje , pitao je : Ima li ovde Srba ?? I sad Rusi cekaju odgovor ... :D

Da. Okrećem se Rusiji

Volim i ja Ruski narod; Volim i druge narode.
Treba da naucis da pravis razliku izmedju naroda i politike.
Amerika, Engleska, Nemacka, Rusija, Kina - sve su to imperijalisticke politike. To znaci da naplacuju reket. Ne budite ljudi vise naivni.
Kako ne vidite da trguju s nama?

Mi bez saveznika i stranih partnera ne možemo. Nikad nismo ni mogli.
Poenta je samo prepoznati ko ti je bolji partner i bolji saveznik.

Pa zar su to Rusi, naročito ako imate u planu i dalje da se tabamo sa Hrvatima, Šiptarima, balijama itd?

Ključno pitanje: Kada je ruska pomoć NAMA nadvisila američku NJIMA?

Pijan ruski ambasador drži predavanje. To nije OK.

Iz neobjašnjivih razloga mi je nestao odgovor na ovaj post, pa da ponovim:

Na osnovu čega si ti zaključiLA da je njegova ekselencija, gospodin ruski ambasador Konuzin pijan ?

Nanjušila, izbrojala ( čašice) bila lično prisutNA ?

Hvala ČOVEKU, gospodinu Konuzinu na istini , na lepim rečima , na otrežnjujućoj poruci svima nama SRBIMA i lojalnim građanima ove zemlje što je dokazao i pokazao kako izgledaju ljudi , političari sa dostojanstvom, obrazom i čašću , hrabri i beskompromisni!

Poslednja izmena od moderatora:
Ako je neko protiv ovakvog Konuzinovog istupanja i ponašanja ne znači da je probugarin imajte to na umu.

Ако је неко сагласан са иступањем његове екселенције не значи да је русофил.
Сви ми знамо коме иде у прилог захлађивање односа Србије и Русије и ко форсира да односи крену у том смеру.

Iz neobjašnjivih razloga mi je nestao odgovor na ovaj post, pa da ponovim:

Na osnovu čega si ti zaključiLA da je njegova ekselencija, gospodin ruski ambasador Konuzin pijan ?

Nanjušila, izbrojala ( čašice) bila lično prisutNA ?

Hvala ČOVEKU, gospodinu Konuzinu na istini , na lepim rečima , na otrežnjujućoj poruci svima nama SRBIMA i lojalnim građanima ove zemlje što je dokazao i pokazao kako izgledaju ljudi , političari sa dostojanstvom, obrazom i čašću , hrabri i beskompromisni!

Naravno da je bio pijan. Samo poslušaj njegov ton glasa, grgolja votku dok priča.

I ne govori mi da nas je rUsija uvek štitila. Videli smo njenu zaštitu poslednjih 90 godina.

Vidim da si se odmah uhvatila za čašicu, baš i ličiš na te votkaše kojima se hvališ.

Poslednja izmena od moderatora:
Volim i ja Ruski narod; Volim i druge narode.
Treba da naucis da pravis razliku izmedju naroda i politike.
Amerika, Engleska, Nemacka, Rusija, Kina - sve su to imperijalisticke politike. To znaci da naplacuju reket. Ne budite ljudi vise naivni.
Kako ne vidite da trguju s nama?

Pa to je sasvim normalno. Niko ni ne očekuje da Rusi budu "dobri Samarićani".
Usluga za uslugu...tako funkcioniše svet trgovine.

Ali ovaj naš odnos sa zapadnim svetom nema veze sa trgovinom.
To je više oralno zadovoljavanje zapadnih apetita, dok oni i njihovi mali štićenici uriniraju po nama.

Iz te perspektive, odnosi sa Rusima, pa makar se zasnivali na njihovim golim interesima mi izgledaju kao super-dil.

Naravno da je bio pijan. Samo poslušaj njegov ton glasa, grgolja votku dok priča.

I ne govori mi da nas je rUsija uvek štitila. Videli smo njenu zaštitu poslednjih 90 godina.

Vidim da si se odmah uhvatila za čašicu, baš i ličiš na te votkaše kojima se hvališ.

Јесте, па с'ким је пијо рано ујутро?

Back