gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
More .
A jel mislis da je Konuzin slucajno u govoru napomenuo da su amerikanci i EU kupovali firm u Srbiji da bi ih zatvorili .![]()
Да.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
More .
A jel mislis da je Konuzin slucajno u govoru napomenuo da su amerikanci i EU kupovali firm u Srbiji da bi ih zatvorili .![]()

Srbi su ih doveli na vlast i glasali ih na izborima. Svima po zasluzi, pa i Srbima.
I bilo bi dobro kad bi nas Rusi napustili, ovi nasi bi konacno izgubili sve karte za kurcenje i morali bi da urade sve sto EU zeli i time bi bilo reseno balkansko pitanje za narednih 20-30 godina.
Nego, nece Rusi da nas napuste, njima treba neko preko koga ce praviti probleme EU, kao protiv teza dogovoru o postavljanju stita u Rumuniji.

I bilo bi dobro kad bi nas Rusi napustili, ovi nasi bi konacno izgubili sve karte za kurcenje i morali bi da urade sve sto EU zeli i time bi bilo reseno balkansko pitanje za narednih 20-30 godina.
Nego, nece Rusi da nas napuste, njima treba neko preko koga ce praviti probleme EU, kao protiv teza dogovoru o postavljanju stita u Rumuniji.
Kakve smo to mi probleme pravili EU .. po nagovoru Rusa ..![]()

Da ostavim i ovde (nadam se da ne krsim Pravilnik, u protivnom-brisite):
Mozemo i sami da ucinimo nesto, ja sam pronasla (da ne reklamiram gde) e-mail na koji mozete pisati ambasadoru Konuzinu:
ambarusk@eunet.yu
ima email ruske Ambasade: consrus@ambarusk.rs
Ja sam srocila dva kratka teksta zahvalnosti i podrske, pomogose mi "negde tamo" i prevedose na ruski- poruke poslate na obe adrese
Sto vise nas poslalje, to bolje, neka vidi(e) kolika je podrska naroda nastupu ambasadora Konuzina, i Rusiji, naravno...
Moram da se iskljucim, mene sutra i prekosutra ceka po 10. sati davljenja seminarom za koji je placen jedan dekica, a danas sam odradila (odslusala vec poznato, ponavljano i dosadno) samo 5.
Ne mogu reci laku noc, bilo bi neprilicno, samo "vidimo" se i neka Bog cuva Srbe dole na Kosovu i oni sami sebe, kamenovanje na mosu u MItrovici (ostavila sam negde na jednoj temi opsirnije) je pocelo, nadam se da ce to biti samo izolovan incident i da ce se Siptari smiriti
![]()
Srbi su uz Ruse, jer smo u prirodnom savezu.........kroz istoriju se pokazalo da se za.jeb'o svako ko je mislio drugačije.......nadam se da ćemo na sledećim izborima smeniti ovu nesrpsku i antirusku vlast!
Hoces da kazes da Kostunica nije prodao NIS Rusima, zarad politicke podrske i da nas Rusi ne koriste da prave problem Americi i EU?
Samo sad zele da prave jos veci problem, jer izgleda Ameri nameravaju da naprave raketni stit.
Hocu da kazem da je EU nas bombardovala a ne mi nju .. Takodje hocu da kazem da je EU nama pravila probleme , a ne mi njoj ..
Ocito je da si ti izuzetno evrosenzibilna osoba , al pomalo i paranoicna - kad smatras da smo mi IKADA pravili probleme EU na njenom putu ka blagostanju i mirnom razvoju - a narocito da smo im pravili porobleme takvog karaktera koje bi opravdavalo zlocinacko ponasanje EU prema Srbiji i Srpskom narodu ...
Mnogo si emotivan - ne valja ti to ...
То су фолиранти обични..
Једва чекам да се скине тај Путинов режим и да дођу на власт цар Михаило и његови људи!
Prpa bato.Што нису те продане руске душе помогле Гадафију који пружа изванредан отпор јудео-ционизму, него су као љиге заћутали и окренули му леђа?!
Будући руски Цар.Који Михаило?
Ma nesto mislim, sta se promenilo u Ukrajini,od kad je dosao Janukovic,nisam nesto mnogo upoznat sa situacijom,ali mislim nista znacajno.
....