Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

I bilo bi dobro kad bi nas Rusi napustili, ovi nasi bi konacno izgubili sve karte za kurcenje i morali bi da urade sve sto EU zeli i time bi bilo reseno balkansko pitanje za narednih 20-30 godina.

Nego, nece Rusi da nas napuste, njima treba neko preko koga ce praviti probleme EU, kao protiv teza dogovoru o postavljanju stita u Rumuniji.

I bilo bi dobro kad bi nas Rusi napustili, ovi nasi bi konacno izgubili sve karte za kurcenje i morali bi da urade sve sto EU zeli i time bi bilo reseno balkansko pitanje za narednih 20-30 godina.

Nego, nece Rusi da nas napuste, njima treba neko preko koga ce praviti probleme EU, kao protiv teza dogovoru o postavljanju stita u Rumuniji.

Kakve smo to mi probleme pravili EU .. po nagovoru Rusa .. :lol:

nama bi dobro bilo kada bi nas napustili takvi poput tebe.

Значи као што се могло и претпоставити да иза његове екселенције Александра Конузина стоји званичан став Руске Федерације.

По ко зна који пут су разне невладине организације измакле столицу српском народу.

Иван Војвода би требао да се извине његовој екселенцији због нецивилизованог понашања. Не може се позвати амбасадор супер-силе и да му после 3-4 минута буде одузете реч, уз непрестано прављења гримаса приликом његовог обраћања, то је дилетантизам, такви као Вејвода немају потребе да штите интересе српског народа јер проузрокују већу штету него корист. Не може се понашати попут слона у стаклари мора се свачије мишљење уважити, екстремизам нигде никог није одвео.

Морамо бити мудри као змије, а безазлени попут голубова, нама је благопочивши Патријарх Српски Павле то оставио у наслеђе и требало би ми Срби да следимо ту поуку, одвешће нас на прави пут.
А не попут овог Вејводе који не зна ни основно домаћинско понашање како се Срби домаћини понашају и колико је познато далеко српско гостопримство.
Господине Вејвода ви не заступате мене као Србина нити сам ја то тражио од вас, а био бих вам искрено захвалан кад ме не би више заступали.

Poslednja izmena:
Da ostavim i ovde (nadam se da ne krsim Pravilnik, u protivnom-brisite):

Mozemo i sami da ucinimo nesto, ja sam pronasla (da ne reklamiram gde) e-mail na koji mozete pisati ambasadoru Konuzinu:

ambarusk@eunet.yu

ima email ruske Ambasade: consrus@ambarusk.rs

Ja sam srocila dva kratka teksta zahvalnosti i podrske, pomogose mi "negde tamo" i prevedose na ruski- poruke poslate na obe adrese

Sto vise nas poslalje, to bolje, neka vidi(e) kolika je podrska naroda nastupu ambasadora Konuzina, i Rusiji, naravno...

Moram da se iskljucim, mene sutra i prekosutra ceka po 10. sati davljenja seminarom za koji je placen jedan dekica, a danas sam odradila (odslusala vec poznato, ponavljano i dosadno) samo 5.

Ne mogu reci laku noc, bilo bi neprilicno, samo "vidimo" se i neka Bog cuva Srbe dole na Kosovu i oni sami sebe, kamenovanje na mosu u MItrovici (ostavila sam negde na jednoj temi opsirnije) je pocelo, nadam se da ce to biti samo izolovan incident i da ce se Siptari smiriti:evil:
:bye:

Da ostavim i ovde (nadam se da ne krsim Pravilnik, u protivnom-brisite):

Mozemo i sami da ucinimo nesto, ja sam pronasla (da ne reklamiram gde) e-mail na koji mozete pisati ambasadoru Konuzinu:

ambarusk@eunet.yu

ima email ruske Ambasade: consrus@ambarusk.rs

Ja sam srocila dva kratka teksta zahvalnosti i podrske, pomogose mi "negde tamo" i prevedose na ruski- poruke poslate na obe adrese

Sto vise nas poslalje, to bolje, neka vidi(e) kolika je podrska naroda nastupu ambasadora Konuzina, i Rusiji, naravno...

Moram da se iskljucim, mene sutra i prekosutra ceka po 10. sati davljenja seminarom za koji je placen jedan dekica, a danas sam odradila (odslusala vec poznato, ponavljano i dosadno) samo 5.

Ne mogu reci laku noc, bilo bi neprilicno, samo "vidimo" se i neka Bog cuva Srbe dole na Kosovu i oni sami sebe, kamenovanje na mosu u MItrovici (ostavila sam negde na jednoj temi opsirnije) je pocelo, nadam se da ce to biti samo izolovan incident i da ce se Siptari smiriti:evil:
:bye:

Требало би ми са форума Политика на Крстарици, наравно ко жели, сви заједно да пошаљемо једно писмо захвалности његовој екселенцији .

Srbi su uz Ruse, jer smo u prirodnom savezu.........kroz istoriju se pokazalo da se za.jeb'o svako ko je mislio drugačije.......nadam se da ćemo na sledećim izborima smeniti ovu nesrpsku i antirusku vlast!

Kroz istoriju se svako zajebo ko je na Balkanu odlucivao bez Nemacke (Austrije, ranije) i/ili Turske, sto bi naravno bili Srbi, jelte.

Hoces da kazes da Kostunica nije prodao NIS Rusima, zarad politicke podrske i da nas Rusi ne koriste da prave problem Americi i EU?

Samo sad zele da prave jos veci problem, jer izgleda Ameri nameravaju da naprave raketni stit.

Hocu da kazem da je EU nas bombardovala a ne mi nju .. Takodje hocu da kazem da je EU nama pravila probleme , a ne mi njoj ..

Ocito je da si ti izuzetno evrosenzibilna osoba , al pomalo i paranoicna kad smatras da smo mi IKADA pravili probleme EU na njenom putu ka blagostanju i mirnom razvoju - a narocito da smo im pravili porobleme takvog karaktera koje bi opravdavalo zlocinacko ponasanje EU prema Srbiji i Srpskom narodu ...

Mnogo si emotivan - ne valja ti to ...

Hocu da kazem da je EU nas bombardovala a ne mi nju .. Takodje hocu da kazem da je EU nama pravila probleme , a ne mi njoj ..

Ocito je da si ti izuzetno evrosenzibilna osoba , al pomalo i paranoicna - kad smatras da smo mi IKADA pravili probleme EU na njenom putu ka blagostanju i mirnom razvoju - a narocito da smo im pravili porobleme takvog karaktera koje bi opravdavalo zlocinacko ponasanje EU prema Srbiji i Srpskom narodu ...

Mnogo si emotivan - ne valja ti to ...

Ne mi, nego Rusi preko nas i to ce biti sve izrazenije.
A u zadnjih 10 godina, nasi politicari su vodili dosta optimisticnu diplomatsku akciju, nadajuci se da ce moci da ucene EU, uz pomoc Rusa, samo su malo zajebali.

A nasa najveca greska je sto se nismo okrenuli oko sebe i pogledali sta se desavalo 90-tih, mogli smo mnogo bolje da prodjemo, nego sto jesmo.

Ма, и то је показатељ лицемерја руских циониста и њихове марионетске владе у Москви...

Шта сада они глуме неке анти-глобалисте, када су нам 1999.године певали песме на Тргу, уместо да су нам војно помагали!!!

Ma nesto mislim, sta se promenilo u Ukrajini,od kad je dosao Janukovic,nisam nesto mnogo upoznat sa situacijom,ali mislim nista znacajno.

Za nas nauk - promenila se trasa gasovoda - pa su sad Rusija i nemacka direktno povezane gasovodom , a Ukrajina gubi znacaj zemlje tranzitora ( danas je Rusija odbila molbu Ukrajine da se umesto igradnje ,, Juznog toka ,, koristi njihova teritorija ) - i tako Ukrajina tone u propast ..

Jesam li vec pisao da ,, Juzni tok ,, moze da se izmesti da ne ide kroz Srbiju :manikir:....

Back