jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Sve sto se desilo i desava srbima u Srbiji, sami su zasluzili. REALNO (sto bi reko kolega)![]()
Јесте. Поготову немају право и неће имати право да се жале они који бирају про-ЕУ партије. То је њихова одговорност.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto se desilo i desava srbima u Srbiji, sami su zasluzili. REALNO (sto bi reko kolega)![]()
У свом извештају о инциденту, Руска државна новинска агенција "Известија" каже да је у Бегораду дошло до великог дипломатског скандала са великом могућности да дође до погоршања односа Србије и Русије:
Известија у свом коментару ошто напада званични Београд:
Влада Бориса Тадића не скрива своју прозападну оријентацију. Београд је Хашком трибуналу изручио Радована Караџића, Ратка Младића и многе друге Србе – учеснике у балканским ратовима 1990-их година. Последње две препреке Србији на путу у Европску Унију су признавање суверенитета Косова и њени посебни односи изграђени са Русијом. Судећи по карактеру инцидента на Београдском форуму о безбедности, и по томе што није дошло до реакције Министарства спољних послова Србије на оно што се догодило, савезнички односи Москве са Београдом би могли постати ствар прошлости

Ne zavrće neko...nego Rusi.
I to kad ih Ukrajinci krenu zaebavati.
Zato i grade alternativni pravac.
У свом извештају о инциденту, Руска државна новинска агенција "Известија" каже да је у Бегораду дошло до великог дипломатског скандала са великом могућности да дође до погоршања односа Србије и Русије:
Известија у свом коментару ошто напада званични Београд:
Влада Бориса Тадића не скрива своју прозападну оријентацију. Београд је Хашком трибуналу изручио Радована Караџића, Ратка Младића и многе друге Србе – учеснике у балканским ратовима 1990-их година. Последње две препреке Србији на путу у Европску Унију су признавање суверенитета Косова и њени посебни односи изграђени са Русијом. Судећи по карактеру инцидента на Београдском форуму о безбедности, и по томе што није дошло до реакције Министарства спољних послова Србије на оно што се догодило, савезнички односи Москве са Београдом би могли постати ствар прошлости
zaj ebala se nemacka, po treci put nije dobra sa srbima
ovaj put ce rusi da poravnaju nemacku. i treba

Знам да твоја логика каже да је исправно да нас сви краду и заебавају а ми не треба да добијемо ништа али ето,ја не мислим тако.Naprotiv! Više su se brinuli šta će raja da misli nego onaj koji vedri i oblači našim sudbinama.
Najbolje da Rusi priznaju Kosovo, samo pod određenim uslovima i tako pomognu srpskom narodu. Da traže da sjever Kosova pripadne Srbiji i eksteritorijalni status za srpske manastire i konstitutivni status za ostatak Srba na Kosovu. Tako bi i Republika Srpska mogla tražiti nezavisnost u "skladu s međunarodnim pravom". Tako bi Evropa dobila polu-veliku Albaniju i polu-veliku Srbiju što im svakako nije u interesu. Uostalom kada uđemo u EU svi ćemo živjeti sretno do kraja života zajedno xD
Najbolje da Rusi priznaju Kosovo, samo pod određenim uslovima i tako pomognu srpskom narodu. Da traže da sjever Kosova pripadne Srbiji i eksteritorijalni status za srpske manastire i konstitutivni status za ostatak Srba na Kosovu. Tako bi i Republika Srpska mogla tražiti nezavisnost u "skladu s međunarodnim pravom". Tako bi Evropa dobila polu-veliku Albaniju i polu-veliku Srbiju što im svakako nije u interesu. Uostalom kada uđemo u EU svi ćemo živjeti sretno do kraja života zajedno xD
Ја се надам да ће Русија увести санкције режиму у БГ, са адекватним образложењем грађанима Србије да то није непријатељски став према Србима, него борба против анти-руског и анти-деморкатског режима Европске уније у Србији.
Најбоље што Русија може урадити је да прода НИС,
укине слободну трговину и обрачуна нове економски оправдане цене гаса.
Има смедеревски санџак пријатеља, снаћи ће се очас а пућанство има да одахне.
Kako da neće, ovo je najobičniji propagandni pamflet, dosta više tog zastrašivanja
Nemam ja ništa protiv infrastrukture no što mi sami nikada sebi ne možemo nešto da obezbedimo, uvek je jagmimo ko slepci
To bio mogao biti deo mera ...
Ја,
а море и кредити под условима пријатеља.

kakve ti gluposti pises, daj zacepi vise![]()
Spisak mogucih mera Rusije povodom ovog skandala u reziji Tadica i MIP Srbije sam vec postavljao .. kao da sam znao da ova olos nece stati dok nam ne sasece vezu sa jedinom drzavom koja nas pomaze ..