Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Никако на ђубриште.
Одатле ће неко да их покупи, однеће их на бувљак, поново ће неко да их купи за мале паре....и....ето нама поново проблема са њима.

Kupiti im lepe kuće u Dreničkom kraju na Kosovu. Tamo će lepo živeti, sa onim narodom za koji su se borili tolike godine, do kraja života....oko 25 minuta.

Најбоље што Русија може урадити је да прода НИС,
укине слободну трговину и обрачуна нове економски оправдане цене гаса.
Има смедеревски санџак пријатеља, снаћи ће се очас а пућанство има да одахне.

ne da proda nis nego da ga privremeno zatvori dok se ne promeni antisrpski i antiruski stav pojedinih srba.....

Мислим да човек није компетентан да штити српки народ на Косову и Метохији који живи у енклавама.
Ради се о страдању српског народа Библијских размера, поверење је нарушено и у самом српском кокусу а не да се неко други упиње у такве ствари.
Када је неко животно угрожен попут Срба на Косову и Метохији онда се тешко ствара поверење између народа и представника који не дели страдање и тежње тог народа.

A sto on ima sa kosovom, pa nije on gradjanin tamo . uziva u beogradu-Evropski orijentisan samo ne znam zasto i ne zivi u parizu ili da se pridruzi Demokraciji zajedno sa nama u Severnoj Americi.
Demo kuratije vlada.
Ali sve je to produkt proslosti i vama tu u Srbiji lepo kroje kapu. Cekajte bit ce Vam jos Bolje . Vi idete pravim putem da postanete i stvarno "NEBESKI NAROD'.

ma pusti eremitu.......ko da je važan taj vejvoda......taj voditelj......nego nisam znao da je praksa u politici da voditelji savetuju premijere.....
Vejvoda je bio savetnik premijera Zorana Đinđića i Zorana Živkovića za spoljne odnose i evropske integracije (2002–2003).

Kad se jedan te isti covek non-stop provlaci iz senke uz sam vrh vlasti vise godina, onda je sve jasno...

Ivan i drugari sa ovog NATO foruma su najobicniji NATO i NWO placenici !

Najbolniji utisak je bio kada ruski Ambasador pita: "Ima li ovde Srba?", a ono MUK !

Sunce ti ***** ko nam sve upravlja drzavom i ko sve mesetari po njoj....

Srbijo ima li te ?! ?! ?!

...

Vidi Pikolo, ja razumem tvoju potrebu da braniš petooktobarske zablude ali ne zaboravi da je Vejvoda bio dugogodišnji direktor Fonda za otvoreno društvo a ko zna šta je to vrlo dobro zna i ko sve to plaća.

Dakle taj fond je univerzalno stručan. A odakle finansira svoje apstraktne akcije ispiranja mozga i zamajavanja?

Pa iz budžeta Pikolo, iz budžeta. A pripomogne tu i tamo čika George...

Kroz taj fond i mnoge slične organizacije Srbija je dobila kastu profesionalnih evropeizatora, dakle ljudi koji se bave promovisanjem i marketingom u korist Evropske unije a sve to uz svesrdnu pomoć države, pre svega u materijalnom smislu.

Dakle Vejvoda je samo jedan od parazita i ništa više od toga.

Pritom ne znam treba li ikom naglašavati da je Fond za otvoreno društvo delom finansiran i od strane Džordža Soroša što dodatno pojašnjava prirodu njihove misije.

Ma kolega....

Verujem da je on isto tolika stetocina za ovu zemlju i njenu odbranu koliko sto bi i npr. Beba Popovic (to je taj tip ljudi), ali nije stetocina zbog budzetskih para, o tome je rec.

Dajte malo objektivnosti.

Требало би ми са форума Политика на Крстарици, наравно ко жели, сви заједно да пошаљемо једно писмо захвалности његовој екселенцији .

Ја сам, наравно, одмах писао - АЛИ, ГЛЕ ЧУДА, ЗНАШ ЛИ ШТА СЕ ДЕСИЛО, ВРАТИО СЕ МЕЈЛ :

----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<ambarusk@eunet.rs>
(reason: 552 5.2.2 Quota exceeded for user <ambarusk@eunet.rs>)

----- Transcript of session follows -----
... while talking to relay.eunet.rs.:
>>> DATA
<<< 552 5.2.2 Quota exceeded for user <ambarusk@eunet.rs>
554 5.0.0 Service unavailable
<<< 503 5.0.0 Need RCPT (recipient)

што другим речима значи ДА СУ ИМ СОРОШЕВЦИ БЛОКИРАЛИ МЕЈЛ.........:rtfm:

Ја сам, наравно, одмах писао - АЛИ, ГЛЕ ЧУДА, ЗНАШ ЛИ ШТА СЕ ДЕСИЛО, ВРАТИО СЕ МЕЈЛ :

----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<ambarusk@eunet.rs>
(reason: 552 5.2.2 Quota exceeded for user <ambarusk@eunet.rs>)

----- Transcript of session follows -----
... while talking to relay.eunet.rs.:
>>> DATA
<<< 552 5.2.2 Quota exceeded for user <ambarusk@eunet.rs>
554 5.0.0 Service unavailable
<<< 503 5.0.0 Need RCPT (recipient)

Boze, kakvi fanatici...
krsti13.gif

:lol: Vi jos malo, pa kao pioniri sto su pisali Titu cestitke. :lol:

Naravno da nece od sitne BUranije da primaju mail, sta ti je?:lol:

@ tema

Bas me briga, neka drugi put pomognu na delima.

Е, буди љубазна и прекини више да пишеш небулозе на овој теми...:evil:

Mitice, pa ovo mi je prvi post na temi i imam pravo na svoje misljenje i izjasnjavanje. :hvala:

A vi koji drhtite i plasite se od svake ruske grimase mrstenja, bas me briga, vas problem.:cool:

P.S. Za mene su nebuloze ono sto ti pises.:cool:

Tolika servilnost...:roll:...o Boze!

Poslednja izmena:

Drugim rečima - znači da nisi poslao na pravu adresu, Soroš te totalno izludeo:mrgreen:

Посольство
11000, Белград, ул. Делиградска, 32
Тел:
(381-11) 361-10-90
(381-11) 361-13-23

info@ambarusk.rs
http://www.ambasadarusije.rs/kontakt.php

Овај недвосмислени плаћеник Ивен Вејвода - татин комунистички син, антисрбин и човек који од 2003.године ЗА МАСНЕ ПАРЕ РОВАРИ ПРОТИВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ У КОРИСТ НАТО ПАКТА И ЈЕНКИЈА синоћ је дрско и безобразно НАПАО у сред Београда у Дому војске Србије где је ОДРЖАН ТЗВ. БЕОГРАДСКИ БЕЗБЕДНОСНИ ФОРУМ АМБАСАДОРА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ Њ.Е. АЛЕКСАНДРА КОНУЗИНА.

КО је тај човек?
У ЧИЈЕ ИМЕ ГОВОРИ?
КОГА ОН ПРЕДСТАВЉА - СРБЕ И СРБИЈУ СИГУРНО НЕ!

ДОКЛЕ ЋЕ ОВА ПРОПАЛА ДРЖАВА ТРПЕТИ
БАШКАРЕЊЕ И БЕЗОБРАЗЛУКЕ СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА
КОЈИ СУ ПОЧЕЛИ БЕЗ ИКАКВОГ ПАРДОНА ДА
КОМАНДУЈУ И УПРАВЉАЈУ СРБИЈОМ.

Čekaj bre mito da se završi tranzicija - syeb državnih firmi, syeb porodice, gay prava i obrezivanje kite

Back