- Poruka
- 48.596
Šta je to - normalan čovek
JA. JA sam normalan covek.
ili ce mi to biti naziv sledeceg nika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to - normalan čovek
normalan je onaj koji ima hrabrosti da bude to sta jeste, podrazumeva se da ne ugrozava druge..
Igraš se s decom po forumu-ti nisi normalan...petice..? časovi..? drugarice..?
ej, jel može neko da otvori 40+ pdf..?
kako zna šta jeste da bi to ostvario?
šta znači ugorožavati druge?
šta ako napredak zahteva žrtve, odricanja, promene navika.."izlazak iz pećine", probavanje vatre, točka..na užas i nevericu ostalih?
ako je neko spokojan verujući da je njegov život u rukama ružičaste meduze koja pluta svemirom i kontroliše svačije bitisanje, da li sam ja zlotvor ako mu saopštim da to nije tako i otvorim mu oči? Ugrozivši njegov mir..popločao sam mu put u pakao dobrim namerama..da?
petice..? časovi..? drugarice..?
ej, jel može neko da otvori 40+ pdf..?
pa nemoj...nećemo moći pisati tamo...mi mlađahni
m?
Sve vaše nervoze i neuroze, anksioze i nebuloze, tikovi i tripovi, prisilne misli, trzanja glave i motanja trave, grickanja noktiju i mirisanja prstiju, čupkanje kosa i čačkanje nosa, padanja sa kreveta, preskakanja srca, nervoze želudca, ne znam šta oću, hoću šta neću, prisilne onanije, strahovi i manije, tuge na štrafte i tuge na pruge...šta ako je sve to sasvim normalno?
Šta ako je sve to svojstveno čoveku?
Ili ipak nije.. već se zna šta je normalan čovek. Šta treba da ima i šta treba da nema?
aj sad